Centre - nauji apšvietimo stulpai

Centre - nauji apšvietimo stulpai

Šią savaitę Liepų gatvėje seni apšvietimo stulpai pradėti keisti naujais, dekoratyviniais. Žadama, kad naujų stulpų miesto centre bus pastatyta per 120.

Praėjusių metų pabaigoje Klaipėdos savivaldybės taryba padidino UAB "Gatvių apšvietimas" įstatinį kapitalą. Įmonei buvo paskirta per 400 tūkst. eurų, už kuriuos įsipareigota įrengti 124 naujus dekoratyvinius šviestuvus.

Darbai pradėti nuo Liepų gatvės. Pasak "Gatvių apšvietimo" vadovo Dangero Aleksandrovo, nauji apšvietimo stulpai atsiras ir Naujojo Sodo, J. Zauerveino, Vytauto, Šaulių gatvėse.

"Pradėjome nuo Liepų gatvės, toliau bus Naujojo Sodo gatvės eilė. Norime jose susitvarkyti iki Jūros šventės. Vėliau eisime į kitas gatves", - sakė D. Aleksandrovas ir pridūrė, kad naujieji stulpai papuošti miesto herbu - iki šiol to nebuvo.

Pasak pašnekovo, galbūt kam nors ir keista, kad keičiami savo darbą atliekantys įrenginiai, tačiau norima pagerinti estetinę senamiesčio ir centrinės dalies išvaizdą.

"Miestas turi būti tvarkomas, reprezentatyvus. Norime pritraukti turistų, bet norime ir kad gyventojai būtų patenkinti aplinka. Žinoma, galima gyventi ir taip, kaip kai kuriose šalyse, kur viskas veikia, bet išvaizda prasta. Dekoratyviniai šviestuvai statomi centre, o kitur statomi šviestuvai su LED, iš cinkuoto plieno, yra optimalus kainos ir kokybės santykis", - sakė D. Aleksandrovas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder