"365 „Meridiano” foto dienos"

"365 „Meridiano” foto dienos"

2016 metų liepos 15 dieną VšĮ Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centras pradėjo projektą „365 „Meridiano” foto dienos”. Šio projekto metu buvo fotografuojamas Klaipėdos miesto simbolis – „Meridianas”. Jo nuotraukos buvo viešinamos socialiniame tinkle „Klaipeda tourism”.

„Siekėme didinti Klaipėdos miesto žinomumą per svarbius miestui objektus. Tam tikslui pasirinkome istorinį burlaivį „Meridianą”, juolab, kad 2017 metų liepos pabaigoje Klaipėdą aplankys ir istorinių burlaivių regata „The Tall Ships Races”. Norėjome, kad tiek klaipėdiečiai, tiek į miestą atvykstantys svečiai stebintys Klaipėdos miesto gyvenimą virtualioje erdvėje, pajustų jūrinę Klaipėdos dvasią. Džiaugiamės, jog sulaukėme komentarų, kad dabar „Meridianas” toks pat žinomas kaip ir Paryžiaus Eifelio bokštas. O kai kas tiesiog juokavo, jog pagal kasdienines „Meridiano” nuotraukas galėjo stebėti koks tuo metu Klaipėdoje buvo oras“, - sakė VšĮ Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centro direktorė Romena Savickienė.

„Nesame profesionalūs fotografai, visos mūsų nuotraukos mėgėjiškos, tačiau ir dabar, ir ateityje gražiausias iš jų panaudosime populiarinant mūsų uostamiestį. Tikimės, jog sukauptų 365 dienų nuotraukų archyvu pasinaudos ir burlaivio „Meridianas” šeimininkai.

Liepos 26 d. 11 val. istoriniame burlaivyje „Meridianas” VšĮ Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centras perduos 365 dienų „Meridiano” nuotraukų archyvą burlaivio atstovams.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder