Tiesioginėje transliacijoje - delfinai irgi žaidžia

Tiesioginėje transliacijoje - delfinai irgi žaidžia

Lietuvos jūrų muziejus tęsia tiesioginių transliacijų iš delfinariumo seriją „VIRTUALU, BET TIKRA" ir šį ketvirtadienį 14.30 kviečia stebėti tiesioginę transliaciją muziejaus socialinėje „Facebook" paskyroje.

Tiesioginių transliacijų metu žiūrovai jau sužinojo, ką delfinai valgo ir iš kur jie gauna gėlo vandens, kaip ilsisi ir kaip bendrauja. O šio ketvirtadienio transliacijoje bus pasakojama apie tai, kaip delfinai ... žaidžia, susipažinsime su delfinų trenere Greta Paliakaite, kuri mus palydės į delfinariumo užkulisius, atskleis delfinų treniravimo paslaptis ir net gi parodys delfinų žaislus!

Delfinai, pasak trenerės, savo elgesiu dažnai labai primena vaikus: jie mėgsta būti pastebėti ir užklabinti, nori draugijos ir bendravimo, jiems patinka įvairios veiklos ir ypač – žaidimai.

Transliacijos metu žiūrovai kviečiami rašyti klausimus komentaruose po šia transliacija. Į juos po delfinų treniruotės, kurią parodysime žiūrovams, atsakys treneris Mindaugas Lukošius. Vieno iš komentuotojų laukia siurprizas – dovana-knyga „JŪROS ABC". Ji skirta tiems, kurie dar tik mokosi pažinti raides ir kartu – suprasti jūros kalbą.

Primename, kad tai – priešpaskutinė tiesioginė transliacija iš delfinariumo. Jos rodomos tik vasarį. Kovas bus skirtas ekologijos temai: bus rengiami jaunimo eko-forumai „2050 m3 Baltijos. Distopija ar realybė".

Alfonso Mažūno nuotraukoje - delfinų žaislai.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder