Karantinas Lietuvoje: kas keičiasi Klaipėdos jūrų uoste?

Karantinas Lietuvoje: kas keičiasi Klaipėdos jūrų uoste?

Lietuvos Respublikoje paskelbus karantiną, pateikiame Jums atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus apie jūrų uosto veiklą karantino metu. 

  • Ar ro-ro ir ro-pax keltai vykdo savo veiklą? Taip, keltai kursuoja ir toliau, tačiau yra taikomi tam tikri ribojimai ir draudimai. Apie migracinius ribojimus informacija pateikiama Valstybės sienos apsaugos tarnybos tinklalapyje  http://www.pasienis.lt/lit/Vsat-paaiskinimas-del-isvykimo-is-lietuvos-isimciu-karantino-laiku. Taip  pat oficialiame LR Vyriausybės tinklalapyje http://lrv.lt/ arba telefonu +370 5 236 2444. Informaciją apie keltų grafikus ir galimus pokyčius sekite oficialiuose DFDS Seaways ir TT-line tinklalapiuose:

https://www.dfds.com/lt-lt/keleiviniai-keltai/koronavirusas?utm_source=optimise&utm_medium=corona_button_lt&utm_campaign=corona_info_button

https://www.ttline.com/lt/keleiviai/?gclid=Cj0KCQjwx7zzBRCcARIsABPRscP4oy7eVjVexg_9dnkYpFA4CQ3y3X-1XjqNwp2fHW96GXMDF2qkrTEaArcsEALw_wcB

  • Ar keičiasi Smiltynės perkėlos keltų tvarkaraštis? Taip, nuo kovo 16 d. 00.00 val. dėl įvesto karantino stabdomi keltų reisai iš Senosios perkėlos. AB Smiltynės perkėla praneša, kad, siekiant stabdyti koronaviruso plitimą, nuo 2020 m. kovo 16 d. 00 val. iki kovo 30 d. 24 val. nutraukiami keltų reisai iš Senosios perkėlos į Smiltynę ir atgal. Norintys persikelti į Smiltynę ar Klaipėdą kviečiami atvykti į Naująją perkėlą, čia keltai dirba ir toliau. Neringoje keleivių pervežimo paslaugas teikiantys vežėjai jau informuoti apie situaciją, todėl keleivių jie atvyks paimti į Naująją perkėlą. Smiltynės perkėla rekomenduoja sekti informaciją įmonės puslapyje www.keltas.lt, skambinti trumpuoju informacijos telefonu 1870.
  • Kur galima gauti visą informaciją apie koronavirsą (COVID-19)? Visą parą veikia koronaviruso karštoji linija – 1808. Informacija nuolat atnaujinama ir pateikiama oficialiame LR Vyriausybės tinklalapyje http://lrv.lt/ . 

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder