Paaiškės triratukų ir paspirtukų čempionai

Paaiškės triratukų ir paspirtukų čempionai

Daugiau nei 100 lenktynininkų birželio 2 dieną išsirikiuos prie starto linijos, kad išsiaiškintų, kuris greičiausiai lekia triratuku ar paspirtuku. Tradiciškai Klaipėdoje vasaros pradžią skelbiančiame renginyje dėl čempionų titulo susigrums 3-7 metų amžiaus lenktynininkai.

"Didžiųjų lenktynių", kurias rengia radijo stotis "Kelyje" ir didžiausias Vakarų Lietuvoje prekybos ir pramogų centras "Akropolis", startas bus duotas šeštadienį 14 val. lauke prie centrinio prekybos centro įėjimo.

Čempionate savo lenktyniniais triratukais ir paspirtukais kviečiami dalyvauti visi norintys mažieji sportininkai. Varžybos vyks 80 metrų ilgio trasoje, o dalyviai bus suskirstyti pagal lenktyninių transporto priemonių klases bei lenktynininkų amžių. Registracija į lenktynes galima telefonu arba nuo 13 val. renginio vietoje.

Trasoje bus kaunamasi dėl specialių "Akropolio" įsteigtų prizų – dviračių. Prizininkams taip pat bus įteikti dovanų čekiai, diplomai, o visi dalyviai bus pavaišinti "Mambo pizza" pica.

Kaip įprasta, trasoje susigrumti triratukais ir paspirtukais galės ne tik mažieji lenktynininkai, bet ir jų palaikymo komandų nariai, mechanikai bei masažuotojai. Atskiruose važiavimuose susikaus mamos ir tėčiai, kuriems pademonstruoti reikės ne tik startinį greitį, bet ir sumanumą.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder