Lenktynėse dėl dviračių pralaimėjusių nebuvo

Lenktynėse dėl dviračių pralaimėjusių nebuvo

Pramogų ir prekybos centre "Akropolis" Klaipėdoje vykusiose Didžiosiose paspirtukų ir triratukų lenktynėse nuskriaustų neliko. Visi lenktynių dalyviai buvo apdovanoti specialiais prizais bei pavaišinti pica.

Beveik šimtas mažųjų lenktynininkų, nuo 3 iki 7 metų amžiaus, varžėsi dėl pagrindinio prizo - naujo dviračio. Į devynias grupes suskirstyti mažieji sportininkai lenktyniavo iš visų jėgų. Ne visi jie pasiekė finišą dėl patirties stygiaus ar jėgų stokos, bet ir dėl per didelio tėvelių ir mamyčių troškimo nugalėti. Naują dviratį savo vaikams nusprendę "įtaisyti" suaugusieji bėgo su savo vaikučiais visą distanciją, ragindami važiuoti vis greičiau, todėl lemiamais momemtais jie ne padėjo, o labiau trukdė.

Nepaisant to, devyni vaikai gavo po dviratuką. Pirmojoje, paspirtukais lenktyniavusioje, grupėje laimėjo trejų metų Milda Paulikaitė. Antrojoje grupėje, važiavusioje triratukais, laimėjo trejų metų Emilija Paulauskaitė. Trečiojoje grupėje varžytasi važiuojant triratukais ir dviratukais su papildomais ratais. Čia greičiausia buvo ketverių sulaukusi Goda Visgaudaitė. Ketvirtojoje grupėje greičiausias buvo paspirtuku važiavęs penkiametis Liudvikas Kadys, o penktojoje  - kitas penkiametis  "paspirtukininkas" Dovydas Jukna. Šeeštojoje grupėje laimėjo dviratuką mynusi penktus metus baigianti Vakarė Saltonaitė, septintojoje - paspirtuku važiavęs šešiametis Gintaras Mikelionis. Aštuntoje grupėje pagrindinį prizą laimėjo septynmetis Tautvydas Stonkus, o devintojoje - septynmetis Simas Pelenis.

Didžiąsias lenktynes rengė radijo stotis "Kelyje" ir prekybos centras "Akropolis".

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder