Savaitgalio grūvas: vasara jau artėja!

Savaitgalio grūvas: vasara jau artėja!

Ir vėl ketvirtadienis, ir vėl mažasis savaitgalis... Nors už lango orai ir nedžiugina, tačiau pasirinkau būtent tokį pavadinimą. Kodėl? Nes artėjant šiltajam sezonui vis daugiau naujų klubų atveria duris ir kviečia mesti tokį nenaudingą užsiėmimą kaip miegas!

Trigubas studentiškas ketvirtadienis

Jau seniai nebuvo tokios studentiškų renginių gausos. Pradėkime nuo naujokų – kosminis klubas „Sputnik“ ima jautį už ragų ir pradeda iš karto griausmingai. Čia ketvirtadienį visi raginami parodyti savo vyšnias, atsiriboti nuo kuklumo ir paišdykauti!

Taip pat su trenksmu grįžta atsinaujinęs kokteilių baras „El Calor“. Praeitą savaitgalį buvo itin šaunu, o šis nusileisti neketina. Pirmoji linksmybių diena – su Russian Standart ir RedBull gėrimais, padėsiančiais už pulto stovinčiam Mjo Project įkaitinti nuo savaitės darbų pavargusią publiką.

Nereikia pamiršti, jog Klaipėda – tolerantiškas ir novatoriškas miestas. Kai seni veidai atsibosta, galima keliauti tiesiai į klubo „Kiwi“ rengiamą „International Students party“ ir susipažinti su skirtingų kultūrų atstovais toje pačioje šokių aikštelėje. Neapsijuokiam ir parodom, kad „Eurovizijoje“ mums nesiseka tikrai ne dėl to, kad neturime klausos!

Ritmingas penktadienis

Kad karščiai jau ne už kalnų, išduoda paskutinę darbo dieną Klaipėda siaubsiantys renginiai. Savo -nioliktu pasirodymu uostamiestį stebins „Tabami No DJs“ projektas, kuris šildys „dr.Who“ sienas. Balsingoji Erica Jennings ir „suku plokšteles tol, kol visi iš nuovargio nugriūna“ Viktoras Wee Diawara ketina patiekti visą krūvą puikiai ausims pažįstamų mashup'ų ir plačių šypsenų užtaisą!

Toliau temperatūrą kelia „Nesė Relax“, ketinantis visus vienai nakčiai nuskraidinti į Braziliją. Ritminga mušamųjų muzika ir saldūs kokteiliai - „RIO party“ jau laukia keleivių, norinčių vykti.

Kadangi pradėjome kalbėti apie šokius, kviečiame įšokti į patogesnius batus ir ruoštis „Lindy Hop Dance Show“. Vieta – itin šokius pamėgusi pasilinksminimo vieta „Kiwi“, jau ne pirmą kartą visą dėmesį sukoncentruojanti į pėdų judesius ir klubų svyravimus. Renginio metu profesionalūs lindy hop'o šokėjai visiems padės nenusisukti sprando, o pačius nelanksčiausius pramankštins ir atpalaiduos barmenų rankomis gaminami ir gomurį džiuginantys šedevrai.

Tikiu, kad dabar visi jau tikrai seniai turėtų būti pakabinę šokių batelius ant vinies, tačiau dėl viso pikto – kontrolinis šūvis. Jeigu esi užkietėjęs maratonų bėgikas ir sušokti trijuose klubuose buvo vieni juokai, tai „El Calor“ rengiama latino ritmų naktis tikrai nuvargins mažiausiai trijų dienų miegui. O tai tikrai ne paprastas ir eilinis lotynų muzikos vakarėlis, ne ne ne... Nes už pulto – žymiojo sostinės klubo „Pabo Latino“ rezidentas DJ Pasha!

Muzikalus šeštadienis

Renginių savaitgalį netrūksta – visą šeštadienį šėlsianti „Gatvės muzikos diena“ paruoš ausų būgnelius atpalaiduojančiai naktinei muzikai. Pirmosios į „dr.Who“ sceną lipa „69 danguje”. Taip, tai tiesa – legendinė merginų grupė ir vėl gyva! Išskirtinio pasirodymo metu mikrofonus į rankas ims visos keturios puikiai pažįstamos dainininkės, todėl ausys turėtų raudonuoti iš gėdos praleidus tokią progą paganyti akis...

Neseniai vienas klubas jau kėlė mus arčiau dangiškos muzikos... O „El Calor“ prideda dar pragaro trenksmus ir visiems atveria duris į „Heaven & Hell“ vakarėlį, kuriame angelai kovos su velniais, o saiko jausmas – su noru įsidrąsinti patinkančios merginos užkalbinimui. Kartais taip sunku pasirinkti labiau traukiančią pusę... Tiek to – būsiu raguotas angelas.

Tuo tarpu kosmonautai iš palydovo „Sputnik“ ketina išmėginti šį tą neįprasto – čia pasiklausyti didžėjų pastangų kviečiama ne naktį, o jau dienos metu. Nuo vidurdienio iki vėlaus vakaro naujokai ir veteranai lauko terasoje visus gaivins ir ruoš nakčiai su naujausiais šokių hitais – ateinam, klausom, įvertinam ir visi kartu klube užbaigiam!

O ar JŪS jaučiate artėjančią vasarą?..

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder