Savaitgalio grūvas: pasitinkame vasarą!

Savaitgalio grūvas: pasitinkame vasarą!

Kiekvienas savaitgalis – tai mažytė auksinio jaunimo šventė. Juk didelės linksmybės reikalauja didelio darbo, o nuo jo pavargusios sielos tik ir ieško paguodos kokteilio taurėje, šokių aikštelėje ar ką tik pažintos merginos glėbyje...

Tačiau šis savaitgalis – lygesnis už lygius. Juk už lango jau vasara!

Šviesusis ketvirtadienis

O šviesus jis ne tik todėl, kad Klaipėdoje visą dieną šviečia saulė. Šviesus jis dar ir dėl to, jog naujokai naktinių pramogų padangėje „Killerz Disco Bar“ jau atvėrė duris, o už geros valandos nuo šios apžvalgėlės publikavimo pradeda turbūt pirmąjį šio savaitgalio vakarėlį - „Killing Heels“. Taip, tai pats metas iš slapčiausių ir jau peržegnotų spintos užkaborių išsitraukti labiausiai žudančius batus ir nesusižalojus atjudėti su jais į Žvejų gatvę 10. Iš čia net penkios damos namo grįš su dvigubais kvietimais į sekančią dieną vyksiantį Manto Jankavičiaus koncertą „dr.Who“ klube!

O ar žinojai, kad gegužės 31 – tarptautinė šviesiaplaukių diena?! Ta proga naktinis klubas „Kiwi“ rengia „Blond Hair night“, kuriame blondinių ilgas kasas draikys DJ Mindaugėlis ir DJ Coffee B. Šiuo metu galvoje sukasi šimtai anekdotų apie šviesiaplaukes gražuoles, tačiau „skaldyti“ jų nedrįstu – antroji pusė privers miegoti ant sofos... Susitikime šiąnakt klube ir papasakosiu slapta!

Kratyti užpakaliukus kviečia ir kokteilių baras „El Calor“, šį kartą plaukų spalvos neišskiriantis. Tiesa, odos spalva čia geriau kuo tamsesnė - „RnB Shake“ vakarėlis pareikalaus itin išlavinto ritmo pojūčio...

Džiaziškasis penktadienis

„Pramogų bankas“ siūlo paprastą penktadienio planą: baigiame darbus, palendame po dušu, kulniuojame į senamiestį pasiklausyti džiazo muzikos, o vakarą pratęsiame „Relax“ klube su seksualiaisiais vyrukais iš „Gelbėtojų šou“!

Kam toks planas netinka (na, svetimi išlavinti pilvo presai kartais nuteikia tiesiog pavydžiai), tie vakarą gali pratęsti „Sputnik“ diskotekoje. Čia – didžiausia koncentracija jaunų veidų mieste, todėl jokių problemų „tempti“ iki paradinių durų uždarymo arba saldaus miego taksi automobilyje...

Tikiuosi ketvirtadienį patekote tarp laimingųjų, laimėjusių bilietus į „dr.Who“ rengiamą Manto Jankavičiaus koncertą? Nes būtent čia melodijos mėgėjai ir būriuosis. Gyva muzika turi tęstis! Atlikėjas jau galanda balso stygas ir žada itin karštą pirmąją vasaros dieną. Per kraštus besiveržianti energija, puikiai pažįstami hitai ir šilta naktis...

Vasaros sezono atidarymą skelbiantis „El Calor“ labai gąsdinančiai siūlo apsirengti taip, jog nebūtų baisu sušlapti... Galima tik įsivaizduoti, ką tokio beprotiško sugalvojo šie nutrūktgalviai, bet stabdyti nepatariu – nuojauta kužda, kad sušlapti bus verta! Tuo labiau, jog visą birželio mėnesį nemokamas įėjimas leis pavaišinti ir sušlapusią merginą... Juk tikrai nenorėtum, jog ji sušaltų?

Ištvirkęs šeštadienis

Oi aš moku patraukti dėmesį, ar ne?.. Kadangi jau skaitote, tai ilgai nervais ir negrosiu – naktiniame klube „dr.Who“ kartojamas itin ištįsusių liežuvių sulaukęs „Fetish“ vakarėlis! Nuogos moterų krūtys, odiniai rūbai, botagai, narvai, grandinės... Pameni? Po šio vakarėlio daugelio nuotraukų net nebuvo galima dėti į „Facebook“, todėl jos keliaudavo iš rankų į rankas, sukeldamos pavydo bangas visa tai praleidusiems. Kad netektų gailėtis dar kartą – nuodėmes geriau darykime šį šeštadienį klube, o ne praleidžiant tokius renginius!

Aloha! Tokiu pasisveikinimu kreipiasi „Kiwi“ šalies gyventojai, pradedantys vasarą Havajų ritmu. Hula-hula šokiai ant baro, saldūs kokteiliai ir kokosų riešutai vietoje liemenėlių pasitiks visus, kam mieliausias pavėsis yra tas, kurį meta palmės.

Laimės pilnos kelnės bus kokteilių barą „Exclusive“ aplankiusiems naktinėtojams. „Laimingąja naktimi“ pavadintas vakarėlis užbaigs džiaziškas ir karštas pirmąsias vasaros akimirkas, o nuvargusius atgaivins klubo viduje įsikūrusiu pirčių ir burbulinių vonių kompleksu. Taip, atėjo laikai, kai į klubą reikia neštis ir chalatą!

Jei kokteiliui reikia progos, tai vasaros pradžia tam puikiai tinka!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder