Savaitgalio grūvas: naktys dvelks karščiu

Savaitgalio grūvas: naktys dvelks karščiu

Žvilgtelėjau į savaitgalio renginių sąrašą ir pabandžiau į vietą susigrąžinti iškritusį žandikaulį. Tiek karštų renginių jau seniai nebuvo! O progą „užkaisti“ šį kartą turės tiek vaikinai, tiek merginos... Belieka tik galvoti apie įmanomus „garo nuleidimo“ būdus!

Ketvirtadienis užvirina kraują

Įprasta studentų naktis? Banalu... Šlapi pusnuogiai kūnai? Jau šiek tiek geriau. Naktinis klubas „Kiwi“ linksmybių savaitgalį pradeda kiek neįprastai ir iš karto meta bombą – jau šiandien čia rengiamas „Šlapių marškinėlių“ konkursas! Prizai solidūs ir gundantys, o registracija – visiškai nemokama. Įrodyk, kad esi karščiausia mergina naktinėje Klaipėdoje, o vaikinai pasistengs apipilti dėmesiu... Adrenalinas garantuotas abiems pusėms.

Atsinaujinęs kokteilių baras „El Calor“ renkasi kitą kelią ir naktinėtojus kaitins ne reginiu, o muzika. „MJO Project“ stilius ir didžėjus (pasak kalbininkų - „šokių vakaro vedėjas“) Doari sugebės parinkti tinkamas muzikos bangas, kurios užkaitins ne tik ausis, bet ir nuo šokių nepailstančias kojas.

Penktadienis leis atsivėsinti

Per ilgos apkrovos kenkia mūsų sveikatai, todėl penktadienis skirtas atsivėsinimui. Kad prie gaivinančio kokteilio netektų nuobodžiauti, klubas „dr.Who“ siūlo pasiklausyti nenuoramų dueto „Kastaneda“, kurie jau ne pirmą kartą į uostamiestį atvažiuoja su savo klubinių hitų programa. Slaptieji grūvo agentai (kurių gretas neseniai papildė „Kelių angelas“, „Metų žurnalistas“ bei daugelį kitų titulų susišlavęs Gintaras Vaičekauskas) praneša, kad vyrukai vakaro metu klubo sienas žada sudrebinti savo naujuoju singlu „Reload“ - gurkšnojame, klausome, vertiname!

Muziką svečiams patiekti nusprendė ir „Relax“ su DVJ Gexx priešakyje. Projektas „VideoHeads“ atrodo įgauna pagreitį ir vis dažniau pasirodo savaitgalio linksmybių programose. Gesha, mes tavimi tikime!

Yra muzika ir yra vinilas – kokybės gerbėjai su tuo tikrai neprieštaraus. O kad vinilas kuo ilgiau išliktų šokių aikštelės dievu, klubas „Kiwi“ pristato reanimacinį „Keep Vinyl Alive“ vakarėlį, kurio metu DJ Dmitry suks plokšteles savo jau ne vieną apdovanojimą pelniusiomis rankomis. Keliolika metų savo gyvenimą pašventęs muzikai, šis muzikos asas drebino ne vieną užsienio klubą, o Švediją jau laiko savo antraisiais namais. Jeigu Dmitry sugebėjo išjudinti šaltakraujus skandinavus, tai lietuvaičiams ne kartą stogas turėtų nuvažiuoti!

Grįžtam gaudyti karščio!

Atvėsintoms galvoms laikas vėl užkaisti. Moterims geriausiai tą daryti miesto centre įsikūrusiame „dr.Who“ - čia šeštadienį damas kaitins ir vyrus žaliuoti iš pavydo vers tarptautinį pripažinimą pelniusi vyrų striptizo grupė „Candymen“. Tačiau ilgai žaliuoti vaikinams nepatariame – geriau jau padėkoti šiems šaunuoliams už gražuolių „užvedimą“, o klubui – už ypatingos akcijos surengimą: savaitgalį visi, kurie viešbučio „Amberton“ registratūroje parodys „dr.Who“ apyrankes, sulauks itin gerų kainų nakvynei („nakvynei“). Čia ne užuomina. Čia patarimas.

Nežinome, kokios nežinomos jėgos čia padarė savo darbą, tačiau Driule XL nuo šiol vis dažniau pastebimas kokteilių bare „El Calor“. Čia jis lankysis ir šį šeštadienį, kuris skirtas Prancūzijos žvaigždei David Guetta – būtent jo „gabalai“ dažniausiai virpins ausų būgnelius. Į vakaro komplektą įeina ir specialus barmenų stilius bei specialieji efektai, kurie (kaip yra pažadama) antakius paliks vietoje.

Neveltui „Kiwi“ paliekame pačiam galui. Visi supranta, kad siautulingas savaitgalis – tai ypač brangus malonumas. Tačiau šį kartą maitintis vandenyje virtomis manų kruopomis nereikės, nes klube skelbiamas „Pinigų lietus“. Neee, ne butaforinių, o tikrų pinigų! Vakaro metu iš lubų pažirs šimtai kupiūrų, o taip pat daugybė rėmėjų įsteigtų prizų. Todėl galite būti ramūs – lašišos kepsnys pirmadienį kišenės nesuplėšys.

Noriu priminti, jog šie anonsai – tai ne reklaminiai pranešimai, o tiesiog didelė meilė vakarėliams. Ieškokite manęs (ir mūsų) Klaipėdos klubuose – pasistengsime kartu patekti į pirmuosius pirmadienio laikraščių puslapius!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder