Savaitgalio grūvas: muzikalus, karštas ir... drėgnas

Savaitgalio grūvas: muzikalus, karštas ir... drėgnas

Temperatūra aukštyn – sijonai trumpyn! Būtent tokiu šūkiu pasitinku visus, išgyvenusius tropinį karštį ir pasiruošusius jau šiandien atvėsinti gomurius malonų šiurpulį keliančiais kokteiliais...

Iki malonumo karštas ir drėgnas ketvirtadienis

Artėjant vasarai ketvirtadieniai tampa visai ne studentiški. Štai naktinis klubas „Kiwi“ antrą kartą skelbia pasisekimo sulaukusį „Wet T-Shirt Contest“. Atsimenat iškilias krūtines tampriai apglėbusius šlapius marškinėlius?.. Kartojam! Merginoms įėjimas nemokamas, o drąsiausios konkurso dalyvės tuščiomis klubo tikrai nepaliks... Visų pirma, jos bus išneštos ant rankų!

Sėkmės susilaukusio vakarėlio pratęsimą siūlo ir naujas klubas „Sputnik“. Jame mažąjį savaitgalį studentai bus raginami parodyti savo vyšnias – nulis gėdos, nulis susilaikymo... Tik daug daug aistros ir neapgalvoto elgesio!

Atsimenate, žadėjau visiems gaivinančius kokteilius? „El Calor“ mane gelbėja ir visiems siūlo šiandien pasimėgauti „Pina Colada“ kokteiliais už ypatingai žemą kainą. Karibus primenantis skonis ir „Mjo Project“ sukamų plokštelių karštis – puiki atmosfera atšvęsti neabejotiną Donato Montvydo patekimą į Eurovizijos finalą.

O norinčius nepraleisti šio patekimo, „Pramogų bankas“ kviečia atvykti pas save ir viską stebėti tiesiogiai dideliame ekrane. Galbūt bendromis pajėgomis išsireikalausime, kad sėkmės atveju baras vaišina?..

Ilgiausių metų ilgiausiųųų!

Tokią sutartinę trauksime penktadienį, prabangiajame „dr.Who“. Šie nutrūktgalviai jau 4 metus mums dovanoja pačią kokybiškiausią muziką ir greičiausiai iš kojų verčiančius gėrimus. Laikas jiems atsidėkoti - „dress to impress“ ir pirmyn į naktį! Visų, kurie mėgsta keturis tortus ir vieną žvakutę, lauks konfeti ir fejerverkų salvės, dūmų patrankos, šokėjai, animatoriai ir raumenų kalva DJ Justin Beat, kuris yra toks žavus, kad „Raffaello“ saldainius ne valgo, o spardo!

Kai pirmą kartą po rekonstrukcijos užsukau į kokteilių barą „El Calor“, mažai ką mačiau. Priežastis – per intensyvus žvilgnis į šokėjos... sėdimąją dalį. Šį penktadienį tokių sėdimųjų bus dar daugiau, o akys nespės paskui visas bėgioti. Čia - „Absolut & Dancer“ naktis, dovanosianti aukštus ne tik gėrimo, bet ir temperatūros laipsnius. Češkutes pasiėmėt?..

Vyrai taip pat turi savo dieną ir ji bus švenčiama „Kiwi“ klube. Tiesa, gėlių mums nereikia, bet dėmesį priimti mokame. Visiems džentelmenams penktadienis yra puiki proga užsidėti iškrakmolytus baltus marškinius, nes su jais į klubą vyrija galės patekti visiškai nemokamai. O tada beliks tik stovėti ir pasistengti spėti priimti visus sveikinimus ir bučinius... Ech, sunku mums.

Drėgnąją estafetę perima „Exclusive“ kokteilių baras, šį savaitgalį pristatantis vasaros sezono atidarymą. „Šlapioji naktis“ - tai vakaras, kada DJ Sunoux muzika skambės kaip pergalės himnas laimingajam, vakarėlio metu laimėsiančiam net valandos trukmės malonumus pirtyje ir jakuzzi vonioje su savo draugais (geriau – draugėmis). Pats tas poilsiui prieš paskutinę linksmybių dieną...

Muzika, putos, ikrai... O gyvenimėli, kada tu pablogėsi...

Sunkią prabangos naštą tenka šiais laikais tempti auksiniam jaunimėliui... Bet nesiskundžiam, o nusivalom savo auksinį ikrų valgymo samtį. Su šaukšteliu geriau nejuokinkit liaudies – klube „dr.Who“ šeštadienį vyksiantis „IKRA Mada“ vakarėlis privers nuo sūrumo skaudėti lūpas... Na, nebent ilgakojė gražuolė jas nulaižytų ir taip palengvintų kančias. O kad tokiai gražuolei tikrai atsirastų noras artimai bendrauti, į pagalbą atskubės vakaro shot'as – klastingasis „JagerBull“! Na, jei klastos jis nesuteiks, tai energija nakties išdykavimams tikrai aprūpins.

Prieš kelias savaites mieste visi tik ir tekalbėjo apie „nutrūkusį“ savaitgalį „El Calor“ klube. Ar pamenat kaltininką? Tai mikliarankis akiniuotis Driule XL, puikiai pažįstamas uostamiesčio publikai. Pažadėjo ir šokėją ant scenos, kuri praeitą kartą susirinko visą vakaro šlovę... Driule, gali kaip ir neiti šį kartą - fonograma puikiai tave pridengs, nes į pulto pusę žvilgsnių ir vėl nesulauksi!

Vasaros sezoną atidaro, o triukšmingą savaitgalį uždaro dar vienas šlapias renginys - „Kiwi“ užputos didžiausiais burbulais, nes čia šeštadienis bus palydėtas klubinėtojų pamėgtu „Putų šou“. Nebijokite – dėmių ant rūbų nepalieka, o patirto smagumo ištisus mėnesius niekas neišdildo!

Karštas ir drėgnas – geriausi ingredientai smagiems potyriams. Savaitgalis bus gurmaniškas...

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder