Savaitgalio grūvas: muzika, glamūras ir paplūdimiai

Savaitgalio grūvas: muzika, glamūras ir paplūdimiai

Jau trečiadienis... Tai reiškia tik vieną – šiandien yra paskutinė rimta savaitės diena, o nuo rytojaus jungiam aukščiausią linksmybių pavarą!

Studentiškas ketvirtadienis

Tam, kas vis dar studentas bent jau širdyje, naktinis klubas „Kiwi“ siūlo laimėti dėžę gaivinančio alaus rytinio „negerumo“ nuplovimui. Už pulto – DJ Mindaugėlis, padėsiantis apsispręsti greičiau pildyti kuponus ir atsiimti prizą.

Tuo tarpu lietuviška dvasia alsuos kokteilių baras „El Calor“, nuo darbų pavargusiems naktinėtojams atvežantis nutrūktgalvių kompaniją „Tautinis brandas“. Sekančią dieną į darbą? Mes tokiais pasiteisinimais seniai nebetikime...

Penktadienis bus ITIN saldus...

Galingą glamūro užtaisą, nuo kurio apsals kiekvieno širdis, jau parengė naktinis klubas „dr.Who“. Į pajūrį atskuba puikiai pažįstamos merginos - „Pinup Girls“. Šį kartą su nauja vokaliste atvykstančios gražuolės scenoje švies dar skaisčiau, o užkaitintą kraują pajėgs atvėsinti nebent gaivūs pašėlusių barmenų kokteiliai, kurių tėkmė nebus stabdoma net ir saulei patekėjus.

O klubas „Kiwi“ pasiūlys nusikelti į vakarų pakrantę – vakarėlis „West Coast Party“ jau antrą kartą privers susirinkti visus hip-hop, rap ir R'n'B muzikos mylėtojus. Specialus vakaro svečias – atlikėjas Mad Money, išpopuliarėjęs savo kūriniu „Tau tai patinka“.

„Nesė Relax“ visų klausia – ar jūs seksualūs ir tai žinote?.. Vakaro metu šį klausimą išgirsite ne kartą, o jį užduos geros nuotaikos propaguotojai „Funky Jam Band“. LMFAO ir kiti klubų hitai jau šį penktadienį pasieks visų ausis bei sujudins kojas.

Šeštadieniui pasiruoškime glaudes ir kremo nuo saulės

Pajūris – tai ne vieta, o gyvenimo būdas. Bent jau taip sako „dr.Who“, o mes jais net nebandome netikėti. Šiluma, svaiginantis flirtas, romantiški saulėlydžiai, jūros ošimas... Visa tai malonu, tačiau ir įprasta. „dr.Who“ klubas linksmybes pakelia vienu laipteliu aukščiau ir prideda paplūdimio kolekcijos pristatymą, šlapių marškinėlių konkursą, vasariškus gėrimus bei kokosų aromatą klube visos nakties metu! VE.lt redakcija jau skaičiuoja, kiek atsilenkimų spės padaryti iki savaitgalio, jog glaudės nuo pilvo neslystų...

Merginas iš paplūdimio prisivilioti bandys ir kokteilius plaks „Exclusive“, pažadėjęs Mindaugo Mickevičiaus, geriau žinomo kaip Mino, šou. O mes tik pakuždėsime, kad šiame klube nuomojami ir nuostabaus grožio kambariai... Tiems, kieno namai labai toli. Ar tiesiog privatumo troškimas linksmybių metu didelis...

Na ir kur savaitgalį susitiksime?

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder