Savaitgalio grūvas: laukia nuogybės!

Savaitgalio grūvas: laukia nuogybės!

Ir vėl pristatome tradicinį savaitgalio naktinių renginių gidą, kuriuo sekti privalo kiekvienas, vadinantis save „klubinėtoju“.

Ketvirtadienį – visas dėmesys moterims

Tarptautinė moterų diena – tai metas, kai net pikčiausios „raganos“ sulaukia gėlių ir sveikinimų, o vyrai pagaliau patys lygina savo marškinius (žinoma, nesėkmingai).

Šią nuostabią dieną damos nepamirštamos ir naktiniame siautulyje – klubas „Kiwi“ visas dailiosios lyties atstoves kviečia į „Pinup Girls“ koncertą, kurio metu švelnusis Pina Colada kokteilis bus maišomas už ypatingą kainą. Psst, pašnibždėsime – įėjimas su aukštakulniais ir sijonu – nemokamas!

Tuo tarpu kokteilių bare „ElCalor“ dėl visų moterų prakaitą lies vyrukai iš grupės „Kastaneda“. Gerai žinomi hitai padės merginoms pamiršti, jog sekančią dieną į darbą – na tikrai, koks viršininkas užpyks, jei vieną kartą metuose ir pavėluosite truputį...

Penktadienis žada desertą akims

Paskutiniąją darbo dieną visi kaip susitarę nusprendė nusirengti – galbūt visą savaitę švietusi saulė pajūriečius nuteikė vasarai?

Naktinis klubas „dr.Who“ tikrai nepamiršo moterų – visos savo vyrų pasveikintos ir numyluotos laukiamos paganyti akis į karštuosius „Pride“ striptizo grupės vyrukus iš Ukrainos, kurie atveža sunkiai į žodį „striptizas“ telpantį pasirodymą. Moteriai geriau už tulpes gali būti tik vyrų... raumeningi kūnai, taip.

Kad vyrams netektų sėdėti namuose ir nerimauti dėl savo šėlstančių damų, „Nesė Relax“ jiems atveža visas „Mis Lietuva 2012” dalyves. Vakaro metu merginos išsitrauks numerius, kurie lems, kokia tvarka jos pasirodys gražiausios lietuvaitės konkurso metu. Klubo kolektyvas nusileisti gražuolėms neketina – sklinda kalbos, jog personalas taip pat išsirengs...

Šeštadienį – stebuklinga mana ne tik akims, bet ir ausims

Jei penktadienį poros mėgausis vaizdais atskirai, tai šeštadienį jos galės tą daryti kartu. Siūlome net prisijungti patiems!

Į pagalbą dar kartą skuba naktinis klubas „Kiwi“ - čia jau antrą kartą bus surengtas daug kalbų sukėlęs „OMG P*RN Party”. Klubas įspėjo, jog visi judesiai bus atliekami profesionalų, todėl pakartoti tai – griežtai draudžiama, nors ir rekomenduojama. Norėjome parodyti filmuką iš pirmojo vakarėlio, tačiau svetainė „YouTube“ užblokavo jį dėl per daug atvirų scenų...

Tuo tarpu klubo „dr.Who“ sceną paskutinį kartą šiais metais valdys Vaidas Baumila. Kad atsisveikinimas iki kitų metų nebūtų toks skaudus, atlikėjas vakarui parinko pačius ryškiausius savo hitus.

Tačiau tai nebus vienintelės išlydėtuvės mieste - „Nesė Relax“ pasikvietė patį Donatą Montvydą, kuris jau už kelių mėnesių atakuos „Eurovizijos“ sceną tolimajame Baku mieste! Klubas kviečia vakaro metu pakelti bent po vieną kokteilį, kad atlikėjui „kelelis nedulkėtų“...

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder