Savaitgalio grūvas: dar daugiau gyvos muzikos!

Savaitgalio grūvas: dar daugiau gyvos muzikos!

Jau tampa įprasta, kad orams šiltėjant savaitgaliais į Klaipėdą suvažiuoja visas muzikos elitas. Ne išimtis ir Velykinė savaitės pabaiga – ausų būgneliai ir vėl plos katučių, gavę atgaivinančią ritmų injekciją. Be to, dėka papildomų išeiginių šį kartą linksminsimės viena diena ilgiau!

Studentiškas ketvirtadienis

Kokteilių baras „El Calor“ skelbia – švęskime Velykas studentiškai! Nuotaika pasirūpins DJ MJo, barmenai bus atsakingi už šotų lietų nuo baro, o fotografas pasirūpins specialiu kiaušingalvių stendu. Nepamirštamos ir specialios nuolaidos studentų mėgstamiems gėrimams!

Tą patį vakarą naktinis klubas „Kiwi“ tęsia vakarėlių ciklą „Traffic Light party“. Primename taisykles – ateini, pasirenki norimą spalvą ir neri į linksmybes. Žalia spalva? Esu laisvas kaip „triūsikų“ guma! Geltona? Bijau, užkalbink atsargiai... Raudona? Atsargiai – kandu (arba mano vaikinas smūgiuoja)!

Penktadienis – padainuojam, pašokam, pabandom namo pareiti kojomis

Miesto širdyje įsikūręs „dr.Who“ parodys, kaip reikia judėti! Į uostamiestį atvyksta hip-hop šokėjų elitas, žymieji Italijos eiklakojai „N.ough“! Daugybė repeticijose praleistų valandų... Kibirai išlieto prakaito... Ir visa tai tik tam, jog uostamiestis pamatytų, ką reiškia kūną valdanti hip-hop muzika. Judrusis šokėjų duetas dirba ne tik Romoje, tačiau ir Los Andžele, žymiojoje „Movement Life Style“ studijoje. Tačiau šį penktadienį jų bazė – Klaipėda!

Be abejo, savaitė sunkaus darbo nuvargina ir kojos ne visada nori nešioti po šokių aikštelę... Ne bėda – į „Nesė Relax“ atvažiuoja širdį virpinančios muzikos virtuozai Jazzu, Mario ir Vidis! Papildomai pristatinėti šių „chuliganų“ nereikia, nes abejingų jų muzikai mums surasti kol kas nepavyko. Skubėkite, nes slaptieji šnipai praneša apie sparčiai graibstomas vietas...

Šeeeštadienis!

Kai pamatėm, kas dėsis uostamiesčio klubuose... Tiesą sakom, žodžių į vatą nevyniojam – vos neapsiverkėm. Kaip spėti viską pamatyti?! O pamatyti tikrai yra ką – pradėkime nuo to, jog nenuilstantis „dr.Who“ atsiveža grupę SKAMP! Šis dinamitinis užtaisas pagal visas kokybiškos muzikos tradicijas paruošė gyvą pasirodymą ir į kišenes prisidėjo geros nuotaikos, kurią barstys visą vakarą. Begėdiškai mažos bilietų kainos turėtų nuo sofų pakelti net labiausiai pavasariui nepasiruošusius namisėdas.

Širdis dar nespėja atsigauti nuo tokios žinios, o čia „Kiwi“ meta sekančią bombą – jų sienas drebins vienareikšmiškai geriausia Lietuvos roko grupė „Freaks on Floor“. Jei pradėtume apie juos kalbėti, tai ir taip džiūstanti burna pareikalautų dar daugiau skysčių gomuriui suvilgyti. Energingieji vaikinai džiaugiasi jau antruoju albumu „Hello Girls!“, kurio ritmus neabejotinai išgirs ir klubo svečiai.

Sekmadienis?.. Kodėl gi ne?

Naudojamės „raudonų dienų“ proga – pirmadienį į darbus nereikia, todėl nesilinksminti sekmadienį yra aštuntoji mirtina nuodėmė. O mes nuodėmių nedarome, kadangi Velykos – šventa diena. Tai ir būsime šventi.

O šventi švęsti šventę geriausia vėl pradėti nuo „Kiwi“ - po rokerių pasirodymo tiesiog neiti namo, išsimiegoti po DJ pultu, užvalgyti greitai paruošiamų kiniškų makaronų ir užsidėti kiškio ausis, nes būtent su jomis įėjimas į „Kiwi Velykų vakarėlį“ - nemokamas.

Skirkime dėmesio kokteilių Mekai „El Calor“. Sekmadienį ši oazė skelbia pabaigą – nuo pirmadienio durys bus uždarytos renovacijai. Aštuoni metai – tiek laiko brendo metas viską pradėti iš naujo. Driokstelėkime paskutinį kartą senojoje aplinkoje, kuri sekmadienio vakarą stebins dar nematytais pasirodymais!

O VE.lt redakcija linki geros darbo dienos pabaigos... Eime išsimiegoti, nes nuo rytojaus mes nestosim!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder