Savaitgalio grūvas: dangiškas karštis

Savaitgalio grūvas: dangiškas karštis

Savaitgalis baigėsi – tegyvuoja savaitgalis! Visomis penkiomis pasisakome už tokio ilgio darbo savaitę, nes per ilgi laiko tarpai tarp linksmybių sukelia ankstyvą vyrų plikimą ir neigiamai veikia moterų nagų tvirtumą.

O kad vyrai ir toliau galėtų šukuotis garbanas, kol damos tvirtais nagais akėja jiems nugaras ir krūtines, pristatome tradicinį savaitgalio įvykių anonsą. Išsimiegokite darbe, nes tuoj naktimis tikrai ne miegas bus planuose...

Pradedam studentiškai

Ilgų ceremonijų ketvirtadienio vakarui nereikia, viskas ir taip aišku – studentiška naktis klube „Kiwi“ pasitiks visus, kurie mėgsta pradėti anksti. Paprastai – tai dar nereiškia, jog prastai. Muzika, gėrimai ir pajūrio merginos yra pakankamas užtaisas geram vakaro praleidimui! Už pultų net du muzikos virtuozai, DJ Mindaugėlis ir Coffee B, o už baro – puikiai pažįstami kokteilių demonai, padėsiantys išlaisvinti trijų dienų sunkaus darbo suvaržytą sielą.

Perpildytas penktadienis!

Tokios gausos kokybiškų pasilinksminimų jau seniai neturėjome... Reikės susidaryti griežtą tvarkaraštį, jog visi būtų aplankyti ir su visais pasisveikinta.

O labintis pradėsime nuo naktinio klubo „dr.Who“, kuris šį kartą tęsią glamūro seriją. Spindesys ir seksualumas – tokius žodžius reprezentuos penktadienį tarp klubo sienų šėlstančios grupės „ŠarkA“ narės. Trys scenos deivės – Kristina Ivanova, Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė – užpildys šokių aikštelę glamūriniu savo balso stygų skambesiu, o tuo tarpu lankytojai skatinami pasipuošti pačia didžiausia savaitgaline šypsena.

Per daug neužsibūname ir skubame toliau - „Nesė Relax“ moterims paruošė tikrą saldainį. Kokį ten saldainį, visą „Raffaello“ dėžutę. Organizatoriai išduoda itin mažai... Vienintelės užuominos – tai intriguojantis aukcionas ir scena erotiniams pasirodymams. Pasipildom kišenes perkamosios galios popieriumi ir pirmyn paganyti akių, moterys!

Jau truputį praradote kvapą? Dar ne laikas sustoti. Klubas „Kiwi“ atvėsti tikrai neleis, nes čia skelbiamas „Kiwi on fire“ vakarėlis. Gesintuvų su savimi pasiimti nereikės, kadangi degsite jūs patys! O padegamuoju užtaisu taps šotai, kurie vakaro metu bus pilami už ypatingai mažą kainą. Minėjau barmenų ugnies šou? Tai va, su antakiais jau galite po truputį atsisveikinti.

Aš jau pavargau... Kas nors nuvilkite iki taksi, nes reikia nusigauti į paskutiniojo pasispardymo vietą – naujai duris atveriantį kokteilių barą „El Calor“. Nauja energija, naujos emocijos, nauja kokybė. Specialus atidarymo vakarėlis patikėtas lyriškajai Jazzu ir muzikos genijui Leon Somov, todėl tikrai bus ankšta... Norintys pasirūpinti galimybe patekti į vidų, turėtų užsukti į bilietai.lt svetainę. Ar verta? O taip... Mąstau pasiimti pagalvę, nes kažin, ar grįžti namo bus jėgų...

Šeštadieni, sustok!..

Po tokios praėjusios dienos tik šiuos žodžius norėsis tarti šeštadienį... Tačiau jis tikrai neklausys ir pakels visų užpakalius kelionei į „dr.Who“. Ši kelionė nusimato itin ilga, net į patį dangaus pakraštį. „Heaven“ - štai žodis, geriausiai apibūdinantis laukiantį pasilinksminą. Teminiai vakarėliai šiam klubui jau seniai tapo pasimėgavimu, todėl neturėtume nustebti išvydę angeliškus šokėjų sparnus ir ilgus baro žalčių liežuvius. Beje, ant šilkinių debesų gyvenančios būtybės pasakoja apie apatinių kolekcijos pristatymą... Nuogas kūnas?! Tada aš jau pasveikau nuo penktadienio. Tuoj būsiu, palaukite!

Kol vyrai varvins seilę rojuje, moterys su aukštakulniais žygiuos į klubą „Kiwi“, nes būtent čia visas dėmesys žadamas joms. O kad damos nenuobodžiautų, baras jas visas vaišina putojančiu vynu!

Tai toli gražu ne linksmybių pabaiga – šeštadienį visų pajėgiausių laukia kokteilių barai „Mr.Bond“ ir „El Calor“, o visas tris dienas džiuginti klaipėdiečius nepavargs ir „Exclusive“. Trumpa darbo savaitė šį kartą tikrai pravers taupant jėgas...

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder