Savaitgalio grūvas: ausis džiugins kokybiška muzika

Savaitgalio grūvas: ausis džiugins kokybiška muzika

Paskutinį kovo savaitgalį sinoptikai prognozuoja šaltą. Bet ką jie išmano? Juk mes temperatūrą skaičiuojame ne laipsniais, o muzikos ritmais!

Ketvirtadienį visus pavargusius gydys seselės

Įprasta, jog mažasis savaitgalis skiriamas studentams. Tačiau dirbantieji juk nuvargsta dar labiau! Visiems, kurių rankos jau linksta nuo savaitės darbų, kokteilių baras „ElCalor“ tiesiai iš Lietuvos ligoninių priimamųjų surinko pačias seksualiausias seseles. Jų medicininis išsilavinimas leis sumaišyti labiausiai sielą gaivinančius kokteilius, kurių sudėtį sudarys grūdinių kultūrų produktai. Pagrindinis vakaro chirurgas – DJ MJo.

Kartais klube taip sunku būna išdrįsti prieiti prie patinkančios merginos ar vaikino... Juk niekada nežinai – gal jos/jo vaikinas/mergina tik ir tyko už kampo, pasiruošęs/pasiruošusi „užmesti į liustrą“/išdraskyti akis... Ketvirtadienį savo veido fasado prekinę išvaizdą išsaugoti padės naktinio klubo „Kiwi“ sumanymas - „Traffic Light party“. Idėja paprasta – prie kasos pasirenki norimos spalvos (raudona, geltona, žalia) lipduką ir neri į linksmybes stebėdamas, kokią šviesoforo spalvą pasirinko kiti. Žalia spalva? Drąsiai prieik ir statyk kokteilį! Raudona? Gali prieiti, bet tada geriau išmanyk muay thai.

Penktadienis dovanos muziką

Euroviziją stebi visi. Net ir apsimetantys, jog jiems neįdomu – sekančią dieną po finalo skuba prie kompiuterių išsiaiškinti rezultatų. Kad nereikėtų gadinti regėjimo prie ekranų, naktinis klubas „dr.Who“ Lietuvos atstovą Donatą Montvydą rodo gyvai! „Love Is Blind” jau šį penktadienį drebins sienas ir virpins jautresnes širdis. Be abejo, nebus pamiršti kiti šio atlikėjo hitai bei plačiųjų pasaulio šokio aikštelių himnų koveriai.

Tuo tarpu „Kiwi“ driokstels vieno žymiausių pajūrio „diskotekų vedėjo“ karjeros jubiliejaus proga. 20 metų – lygiai tiek DVJ Gexx (kai kuriems geriau žinomas kaip Gesha) stovi prie pulto ir begėdiškai priverčia visus šokti. Pradėjęs dar mokyklos diskotekoje, dabar DVJ Gexx nespėja keliauti per visus Lietuvos klubus, tačiau apvalios sukakties proga pasirinko gimtosios Klaipėdos erdves.

Kad niekas mūsų negalėtų apkaltinti estetikos stoka, prašom - „Nesė Relax“ visus ištroškusius grožio ir harmonijos kviečia stebėti piešimo ant smėlio šou. Pagal gerai žinomas dainas gyvai ir improvizuotai ant smėlio piešiami raštai leis užsimiršti, jog už lango – dargana. Pasitikintys savo sugebėjimais galės išmėginti savo jėgas – žinoma, tik ne piešiant nešvankius simbolius...

Šeštadienis užduos klausimą: „Kas pikčiausias miško žvėris???“

DJ Driule XL jau trečią kartą rengia savo vizitine kortele tapusį OXY vakarėlį. Tradiciškai veiksmas vyks „dr.Who“ klube, į kurį bus sukviesti visi vakarėlių liūtai. Juk vakarėlio tema - „JungleZoo“! Šlabdriba liks toli už durų, nes viduje – gundantys laukinių panterų kūnai, instinktus išlaisvinti raginantys ritmai ir įspūdinga scenografija... Grįžę paryčiais dar ilgai visi turės aiškintis, kas sudraskė marškinius ar palaidinę.

O kokteilių bare „ElCalor“ pirmą kartą istorijoje vienoje erdvėje susitiks du klubo rezidentai – DJ Sandy Kid ir perkusijos meistras Donny Drumz. Neįtikėtinas duetas – vos ne kiekvieną savaitgalį iš sostinės į pajūrį važiuojantis plokštelių maestro ir vienas geriausių perkusistų Lietuvoje... Spėjame, jog šokiui prisikels ir tie, kuriems nebėra jėgų net stovėti.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder