"Šaltinėlio" vaikai laivu keliavo į Stokholmą

"Šaltinėlio" vaikai laivu keliavo į Stokholmą

Pirmiausiai mes važiavome į Rygą. Važiavome autobusu ilgai ir nuobodžiai. Bet pagaliau atvykome. Rygoje buvo gražu. Įlipome į laivą. Laivas buvo laaabai didelis ir gražus.

Nusinešėme daiktus į kajutes. Kajutės nebuvo labai didelės ir gražios, bet jose buvo jauku.  Lovos buvo dviaukštės ir labai patogios. 

Apžiūrėjome laivą. Laive buvo daug restoranų ir parduotuvių. Buvo vaikų kambarys,  lošimų automatai, naktinis klubas,  diskotekos, denis, valgykla ir daug visokių įdomių dalykų.

Nuėjome valgyti.  Buvo labai skanu ir sotu. Galima dėtis valgyti ką nori ir kiek nori. Buvome naktiniame klube. Tenai buvo šokiai, dainos ir visokie kokteilai.  Labai pavargę žaidėme, plepėjomės iki  vėlumos.  Bet  užmigome.  Atsikėlėme  anksti  ir  nuėjome valgyti.  Per  langą  buvo matyti labai labai gražus vaizdas. Uolos ir kalnai, maži  nameliai. 

Atvykome į  Stokholmą, Švedijos  sostinę.  Pirmiausiai išlipome iš laivo.  Paskui nuėjome į autobusų  stotelę ir nuvažiavome.  Nuėjome į  "Vazos"  muziejų.  Muziejuje  matėme 333 metus  vandenyje  pragulėjusi  laivą ir daug  visokių  įdomių  dalykų. 

Vaikščiojome po  miestą  ir  pamatėme  labai daug  gražių  vaizdų.  Buvome  prie  karaliaus  rūmų.  Matėme  sargybinius  su  juokingais  šautuvais ir net patį karalių su karaliene!  Ir ilgai, ilgai vaikščiojome  po  miestą.

Labai pavargę  ir alkani gryžome  į  laivą. Parėjome į  savo kajutes  ir atsigulėme  į  lovas  pasnausti.  Pasnaudę  nuėjome  pas  kapitoną. Buvo  labai įdomu  sužinoti,  kaip valdomas  šis  laivas.  Paklausėme  daug  dalykų.   Buvo  labai  įdomu. 

Nuėjome  į  valgyklą  valgyti.  Pavalgėme  labai labai  sočiai  ir skaniai. Kaip ir praeitą  dieną, nuėjome į  naktinį  klubą.  Buvo  be galo  linksma!  Šokome labai ilgai! Parėjome į  kajutes  ir  užmigome. 

Skaniai  išsimiegoję  nuėjome  papusryčiauti.  Susikraustėme  daiktus  ir  išėjome  iš  laivo.  Grįžome  atgal  į  autobusą.  Dar  pasivaikščiojom  po  Rygą  ir  grįžome  namo. 

Kėlionė mums  labai  patiko!

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder