Šventojoje atidaryta pirmoji „Maxima“

Šventojoje atidaryta pirmoji „Maxima“

Ketvirtadienį Šventojoje duris atvėrė nauja lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvė, įsikūrusi Mokyklos g. 1. Viso investicijos į šios parduotuvės statybas viršijo 1,6 mln. eurų. Jos prekybinis plotas sieks 582 kv. m.

Naujoje parduotuvėje šiuolaikiškai suplanuota ir įrengta prekybos salė, greitą apsipirkimą užtikrins 3 paprastos ir 4 savitarnos kasos. Pirkėjai parduotuvėje ras platų šviežio maisto, konditerijos bei kulinarijos asortimentą, ekologiškų prekių.Apie 80 proc. viso šviežio maisto asortimento sudarys lietuviška produkcija.

„Ir toliau tęsiame savo pažadą: gerinti klientų apsipirkimo patirtis visoje šalyje. Ši parduotuvė – pirmoji mieste ir tikime, kad joje Šventosios gyventojai ir svečiai ras visas reikalingas prekes vienoje vietoje“, – sako „Maximos“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė Ernesta Dapkienė.

Pirmąsias dienas po atidarymo pirkėjų laukia daug specialių pasiūlymų: rugpjūčio 13–16 d. į pirkėjų AČIŪ kortelę sugrįš 5 proc. nuo pirkinių sumos, AČIŪ kortelė tekainuos 1 ct. Kosmetikai, burnos priežiūros priemonėms bei buitinės chemijos prekėms bus taikoma 40 proc., kavai ir arbatai, sultims  35 proc. nuolaida ir daug kitų akcijų.

Atidarymo metu pirkėjai buvo vaišinami įmonės „Premia KPC“ „Klasika“ ledais. Visą vasarą visose „Maximos“ parduotuvėse pirkėjai, pirkdami „Klasika“ ledus, šeimoms, auginančioms vaikus su specialiaisiais poreikiais, padovanos delfinų terapiją. Ši akcija vyksta jau trečius metus iš eilės ir per šį laikotarpį terapija jau buvo padovanota 30–čiai šeimų.

Naujoje „Maximoje“ pirkėjų patogumu rūpinsis 35 darbuotojai. Ji – 1-oji „Maxima“ mieste.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder