Rygos „Akropole“ atvers duris jau balandžio 4 dieną

Rygos „Akropole“ atvers duris jau balandžio 4 dieną

Pirmasis už Lietuvos ribų, Rygoje, iškilęs prekybos ir pramogų centras „Akropolis“ duris lankytojams atvers balandžio 4 dieną. Tarp beveik 170 čia veiksiančių nuomininkų yra ir Baltijos šalyse jau puikiai žinomos, pirkėjų pamėgtos parduotuvės, ir visiškai nauji prekių ženklai.

Tarp pagrindinių Rygos „Akropole“ nuomininkų yra didžiausios Latvijoje „Maxima XXX“, „Zara“, „Reserved“ parduotuvės ir pirmoji Baltijos šalyse žinomų prekių ženklų gausa išsiskiriančio Europos mados prekių tinklo „Van Graaf“ parduotuvė.

Rygos „Akropole“ lankytojai ras pirmąjį Latvijoje „O‘Learys“ laisvalaikio centrą, pimasias „Oysho“ ir „River Island“ parduotuves, pažangiausią įrangą turintį „Lemon Gym“ sporto klubą, daugiau nei 30 restoranų ir kavinių.

Rygos prekybos ir pramogų centre „Akropole“ duris atvers ir moderniausias Baltijos šalyse 9 salių „Apollo Kino“ kino centras. Jį valdanti Estijos bendrovė investavo 7 mln. eurų. Dvi iš kino centro salių bus kino-restorano formato, o vienoje žiūrovai galės mėgautis Latvijoje ir Lietuvoje iki šiol nematyta, itin pažangia, IMAX technologija.

„Rygos „Akropole“ išsiskirs ne tik daugybę naujų prekių ženklų ir pramogų, bet ir išskirtine pastato architektūra bei interjero sprendimais. Architektams meistriškai pavyko į modernų pastatą įkomponuoti istorinį buvusio Kuznecovo porceliano fabriko paveldą. Džiaugiuosi, kad mūsų prekybos ir pramogų centras taip pat tapo galimybę įžengti į Latvijos rinką ne vienam Lietuvoje gimusiam prekės ženklui“, - sakė projektą įgyvendinančios Lietuvos bendrovės „Akropolis Group“ valdybos pirmininkas Vytautas Labeckas.

Rygos „Akropole“ atsidarys pirmieji Latvijoje restoranai „Grill London“ ir „Paslėpti receptai“, „Ali šokoladinė“, „Thierry“ kepyklėlė.

Rygos „Akropole” taip pat bus vienintelis Latvijoje prekybos ir pramogų centras turintis ištisus metus veikiančią Ledo areną.

Kaip jau skelbta, Rygos „Akropole“ yra vienas didžiausių ir reikšmingiausių komercinio nekilnojamojo turto projektų, įgyvendinamų Latvijoje per pastarąjį dešimtmetį. Į 98.000 kv.m. ploto prekybos ir pramogų centrą ir jo infrastruktūrą projektą vystanti bendrovė „Akropolis Group“ investavo 180 mln. eurų.

„Akropolis Group“ yra kontroliuojančioji bendrovė, valdanti prekybos centrų vystymo ir valdymo paslaugų įmones Lietuvoje, Latvijoje ir Bulgarijoje. Lietuvoje „Akropolis Group“ valdo prekybos ir pramogų centrus „Akropolis“ Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder