„PortalPRO” siūlys darbus ir komerciniuose pastatuose

„PortalPRO” siūlys darbus ir komerciniuose pastatuose

Darbų pasiūlymų meistrams platforma „PortalPRO“ plečia siūlomų darbų spektrą ir kviečia esamus bei būsimus „PortalPRO“ partnerius rinktis darbų pasiūlymus ne tik daugiabučiuose namuose, bet ir komerciniuose pastatuose.

Kaip pasakoja „PortalPRO“ paslaugų direktorius Mantas Vasiliauskas, kasdien prie „PortalPRO“ platformos prisijungia vis daugiau įvairių specializacijų meistrų. Siekiant patenkinti esamų meistrų poreikius ir pritraukti dar įvairesnio profilio meistrus, platformoje artimiausiu metu atsiras darbų pasiūlymų ir iš komercinės paskirties objektų.

Šiuo metu tokių darbų meistrai gali rasti Klaipėdos, Šiaulių bei Radviliškio regionuose, o artimiausiu metu tai išbandyti galės ir kituose Lietuvos miestuose dirbantys meistrai.

„Darbų užsakymų ieškantys meistrai mūsų sistemoje galės rasti daug įvairesnių, platesnį spektrą apimančių, kartais net specifinių darbų pasiūlymų. Ieškosime žmonių, kurie sugeba dirbti su lauko apšvietimu, atlikti vartų ar net kelio remonto darbus“, – pasakoja M.Vasiliauskas.

„PortalPRO“ platformoje apjungus darbus daugiabučiuose namuose ir komerciniuose objektuose meistrai turės galimybę rinktis ir daugiau darbo laiko trunkančius darbų užsakymus.

„Suprantame, kad stabiliai augant darbų užsakymų skaičiui visoje Lietuvoje, turime išlaikyti tinkamas sąlygas prie sistemos prisijungiantiems meistrams. Nuo „PortalPRO“ projekto starto nenutrūkstamai bendraujame su esamais ir naujai prisijungiančiais meistrais, atsižvelgiame į jų nuomonę, pasiūlymus bei rekomendacijas“, – atskleidžia „PortalPRO“ paslaugų direktorius.

Anot M.Vasiliausko, daliai meistrų labiau priimtina dirbti objektuose, kuriuose atliekami darbai reikalauja ilgesnio laiko. Į „PortalPRO“ sistemą įtraukus ir komercinius objektus, meistrai galės rinktis darbų pasiūlymus, kuriuose remonto darbai trunka kelias dienas ar net savaitę.

Pernai vasarą įmonių grupė „City Service“ pirmoji Lietuvoje ir Baltijos šalyse sukūrė dalijimosi ekonomika grįstą sistemą „PortalPRO“. Panašiai kaip ir pavėžėjimo paslaugas siūlančios kompanijos, įmonė suteikė galimybę visų sričių meistrams dirbti savarankiškai – kiek nori ir kada nori.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder