Laukia leidimo statyboms

Laukia leidimo statyboms

Trečiadienį buvo pakartotinai pristatyti Turgaus aikštės techninio projekto sprendiniai. Pasak Klaipėdos savivaldybės administracijos vyriausiosios patarėjos Ingos Kubilienės, toks sprendimas buvo priimtas atsižvelgiant į objekto svarbą Savivaldybei.

I. Kubilienės teigimu, visi sprendiniai buvo pristatyti jau prieš maždaug metus laiko ir kai kuriems žmonėms jie jau buvo žinomi. "Kadangi šis objektas yra svarbus Savivaldybei, o tuo labiau kad jis nėra mažas: apima ir Turgaus aikštę, ir stoginę, ir tarpusavyje besijungiančias gatveles, nutarėme šiuos sprendinius pristatyti pakartotinai. Jau parengtos visos projekto dalys ir planuojame kitą savaitę jas teikti ekspertizėms, kad galėtumėme gauti statybą leidžiantį dokumentą", - apie projekto eigą pasakojo patarėja.

Trečiadienį pakartotiniame sprendinių pristatyme tolimesnė projekto eiga buvo pateikiama vizualiai. "Viskas buvo pristatyta vizualiai, kad būtų aiškiai matoma, kaip viskas atrodys, tačiau patys sprendiniai nesikeičia. Jie liko tokie patys, kokie buvo prieš metus. Šiandien viską paprasčiausiai užtvirtinome kur kas platesnėje auditorijoje ir papasakojome, kokia šio projekto eiga", - kalbėjo I. Kubilienė.

Pasak patarėjos, projektas beveik parengtas, beliko tik susitvarkyti su derinančiomis institucijomis. "Pristatymo metu negavome jokių pastabų. O svarbiausios iš jų visada būna iš Paveldosaugos skyriaus atstovų. Tačiau šį kartą jokių komentarų nesulaukėme", - teigė pašnekovė.

I. Kubilienė konkretaus laiko dar neįvardija, tačiau tikisi, kad leidimai statyboms artimiausiu metu bus gauti.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder