"Klaipėdos vandens" vadovybėje - pokyčiai

"Klaipėdos vandens" vadovybėje - pokyčiai

Antradienį AB "Klaipėdos vanduo" laikinasis vadovas priėmė sprendimą atsisveikinti su trijų departamentų vadovais.

Pasak laikinojo vadovo Aleno Gumuliausko, po antradienį vykusio valdybos ir stebėtojų tarybos posėdžio ir pasitarimo buvo pristatyta situacija įmonėje ir buvo nuspręsta imtis pokyčių reikiamų.

"59 straipsnio pagrindu, darbdavio valia, siekiant suformuoti darnų darbo kolektyvą, buvo nuspręsta atsisveikinti su trim departamentų direktoriais iš aštuonių ir formuoti naują kolektyvą", - "Vakarų ekspresui" komentavo A. Gumuliauskas.

Nutarta pakeisti Teisės ir bendrųjų reikalų departamento, Plėtros departamento ir Finansų departamento direktorius.

Šią savaitę laikinasis vadovas dar turėtų susitikti su Savivaldybės administracijos atstovais ir kalbėtis apie kitus galimus pokyčius.

A. Gumuliausko teigimu, šiais metais įmonėje apskritai buvo nemažai pokyčių, nes buvo suformuota nauja valdyba, pakeistas laikinasis vadovas, suformuoti nauji valdymo organai ir vyksta nuolatinio vadovo paieška.

"Įmonėje, matyt dėl buvusio laikino vadovo, buvo pristojusi investicinė veikla, kai kurie sąnaudiniai projektai, kurie buvo pristabdyti ir, na, stagnavo, vyko maksimaliai pasyviai", - kalbėjo A. Gumuliauskas, pridūręs, kad finansiškai šie metai vis dėlto buvo gana geri.

Jis taip pat teigė matantis vietų, kur reikėtų daugiau skaidrumo, todėl įmonėje bus atliekamas ir auditas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder