„Klaipėdos nafta“ į saulės elektrines investuoja 1 mln. eurų

„Klaipėdos nafta“ preliminarios pajamos per metus padidėjo 3,9 proc.

Bendrovės „Klaipėdos nafta“ (KN) preliminarios 2019 metų sausio-gruodžio pardavimo pajamos siekė 103,9 mln. eurų ir buvo 3,9 proc. didesnės nei 2018 metų atitinkamu laikotarpiu, kai pajamos siekė 100 mln. eurų.

Kaip per „Nasdaq“ Vilniaus biržą pranešė bendrovė, gruodį KN Klaipėdos bei Subačiaus naftos terminaluose perkrovė 441 tūkst. tonų naftos produktų, atitinkamai per 2019 metų sausio-gruodžio mėnesiais į bendrovės talpyklas perkrauta 5,7 mln. tonų naftos produktų.

Gruodį bendrovės naftos terminalų preliminarios pardavimo pajamos buvo 3 mln. eurų, atitinkamai sausio-gruodžio mėnesiais preliminarios pardavimo pajamos buvo 31,9 mln. eurų.

Paskutinį praeitų metų mėnesį KN suskystintųjų gamtinių dujų (SGD) terminalai išdujino ir perkrovė 2,2 mln. megavatvalandės (MWh) gamtinių dujų, o per 2019 metus iš viso išdujinta ir perkrauta 20,2 mln. MWh dujų, tai yra 119,7 proc. arba 11,02 mln. MWh daugiau, palyginti su 2018 metų sausio-gruodžio laikotarpiu.

Preliminarios SGD terminalų praeitų metų gruodžio pardavimo pajamos yra 6,2 mln. eurų (prieš metus siekė 5,3 mln. eurų). SGD terminalo pajamas sudaro preliminari SGD pakartotinio dujinimo kainos pastovioji dalis už metinius vartojimo pajėgumus, kintamoji dalis už išdujintą dujų kiekį, SGD perkrovos pajamos ir konsultacinės paslaugos.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder