Kadastriniai matavimai Lietuvoje su profesionaliais matininkais

Kadastriniai matavimai Lietuvoje su profesionaliais matininkais

Kruopščiu ir patikimu darbu žemėtvarkos, geodezijos ir teritorijų planavimo srityse klientų pasitikėjimą užsitarnavusi daugiametę patirtį turinti bendrovė "Geodezijos linijaprofesionaliai susitvarkė ir su koronaviruso grėsmėmis – sunkiu periodu neatleistas nė vienas darbuotojas, nesumažinti atlyginimai.

Įmonė, savo gretose turinti darbuotojų su daugiau nei 20 metų patirtimi, mažiau nei per dešimtmetį sėkmingai atliko 22 tūkst. užsakymų, taip pat 12 tūkst. hektarų kadastrinių matavimų. Bendrovės matininkai aptarnavo jau per 6 tūkstančius užsakovų.

Bendrovė atlieka geodezinius matavimus (kadastrinius matavimus sklypų, statinių), topografines nuotraukas (topo nuotraukas), rengia detaliuosius planus, žemės valdos, kaimo plėtros žemėtvarkos projektus, statinių kontrolės-geodezines nuotraukas, statinių nužymėjimą ir ne tik!

Nuo 2011 metų šiose srityse paslaugas teikianti "Geodezijos linija" darbus vykdo aukšto tikslumo matavimo prietaisais ir specializuota programine įranga, kuri nuolatos tobulinama ir atnaujinama. Matavimams naudojami elektroniniai tacheometrai ir GPS imtuvai.

O kad "Geodezijos linija" savo patirtimi ir patikimu darbu sulaukia vis didesnio klientų pasitikėjimo rodo didžiuliai ir itin atsakingo darbo reikalaujantys projektai.

Bendrovė prisidėjo prie Šiaulių arenos sporto komplekso, vienos pirmųjų Lietuvoje biokatilinių statybos. Kuršėnuose inventorizuotas saulės jėgainių parkas. Pastarasis šiuo metu yra didžiausias Lietuvoje!

Druskininkuose atlikta 25 tūkst. kv. m didžiulio pastatų komplekso matavimų, kur buvo rekonstruota Eglės sanatorija. Taip pat atlikta daugybė darbų statant daugiabučių kompleksus ir kotedžus.

"Geodezijos linijasavo filialus turi Šiauliuose ir Vilniuje, tačiau bendrovės mobilumas jai suteikia galimybę darbus atlikti visoje Lietuvoje.

Ir nors koronaviruso grėsmės neaplenkė ir "Geodezijos linijos", įmonė šiais metais neatleido nė vieno darbuotojo ir nesumažino atlyginimų. Tai rodo ne tik įmonės stabilumą ir patikimumą, bet ir atsakingumą.

Daugiau informacijos apie "Geodezijos linijos" paslaugas rasite tinklalapyje www.geoline.lt. Išsamesnė informacija el. paštu [email protected] ir [email protected]. Informacija telefonu Šiauliuose: +370 600 22380; Vilniuje: +370 670 88276.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder