Įmonės prioritetas – dėmesys kiekvienam darbuotojui

Įmonės prioritetas – dėmesys kiekvienam darbuotojui

Daugiabučių namų laiptines ir kiemus šalia tvarkanti bendrovė „Mano aplinka” nuo šiol paslaugas klientams teikia nauju – „Būsto aplinka” pavadinimu. Keičiasi ne tik pavadinimas, bet ir paslaugų kokybė, požiūris į klientus bei investicijos į darbuotojų gerovę.

Bendrovės generalinio direktoriaus Karolio Gintaro Pūko teigimu, naujas pavadinimas parinktas atsižvelgiant į bendrovės vykdomos veiklos specifiką. Mat nuo šiol įmonė veiklą tęs išimtinai daugiabučių namų aplinkos priežiūros sektoriuje.

Tačiau, anot jo, tai ne vieninteliai pasikeitimai. Generalinis direktorius sako, jog daugelį metų įmonė investavo į naujos technikos įsigijimus, darbo įrankius, medžiagas, tobulino bei stiprino paslaugų kokybės kontrolę. Tuo metu šiemet „Būsto aplinkos” prioritetų sąrašo viršūnėje - dėmesys visiems įmonėms darbuotojams.

„Esame rinkos lyderiai ir visuomet savo darbuotojams stengiamės sukurti geras darbo sąlygas. Tačiau šiemet šiam reikalui skyrėme itin didelį dėmesį. Vasaros pradžioje visus be išimties įmonės darbuotojus, kurių yra apie 1300, apdraudėme nuo nelaimingų atsitikimų. Nors įvairūs incidentai yra pavieniai, tačiau saugumas ir žinojimas, kad nelaimės atveju darbuotojui bus ištiesta pagalbos ranka, stiprina pasitikėjimą”, - sako K. Pūkas.

„Būsto aplinkoje” dirbantiems specialistams – nuo kiemsargių iki vadovų – draudimo nuo nelaimingų atsitikimų apsauga galioja 24 val. per parą. Taigi nesvarbu, ar darbuotojas dirba, ar turi laisvadienį, įvykus nelaimei bus mokamos atitinkamo dydžio kompensacijos. Traumos atveju – 5 tūkst. eurų, invalidumo – 30 tūkst. eurų, mirties – 30 tūkst. eurų.

Anot K. Pūko, šiemet pirmą kartą beveik 1300 darbuotojų pakviesti ir į rugpjūčio pabaigoje vyksiančią įmonės vasaros šventę. Joje laukiami visi „Būsto aplinkos” „šeimos” nariai: valymo specialistai, buhalteriai, kiemsargiai, techniniai darbuotojai, vadybininkai. Renginio metu įmonės darbuotojų lauks įvairios pramogos, sveikos mitybos paskaita, šventinė vakarienė bei Džordanos Butkutės ir grupės koncertas.

„Kadangi mūsų šeima yra labai didelė, susiburti visiems ir pabūti, pabendrauti kartu įprastoje darbinėje aplinkoje yra tiesiog neįmanoma. Todėl tikiu, kad vasaros uždarymo šventės metu kolegos galės vieni kitus geriau pažinti, pabendrauti. Tuo pačiu tai bus puiki proga pamiršti kasdienius rūpesčius ir tiesiog šauniai praleisti dieną bendraminčių būryje”, - įsitikinęs „Būsto aplinkos” generalinis direktorius K. Pūkas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder