„Ignitis“: laisvoje elektros rinkoje didžiausiu laimėtoju tampa vartotojas

„Ignitis“: laisvoje elektros rinkoje didžiausiu laimėtoju tampa vartotojas

Jau nuo šių metų rugsėjo apie 95 tūkst. buitinių elektros vartotojų Lietuvoje privalės pasirinkti pageidaujamą elektros energijos tiekėją. Didžiausią naudą šis pokytis atneš patiems vartotojams, kurie turėtų sulaukti vis daugiau jų poreikius atitinkančių pasiūlymų iš skirtingų rinkos žaidėjų. Nepriklausomo elektros tiekėjo paslaugą privatiems klientams pristatys ir bendrovė „Ignitis“, šiuo metu esanti visuomeniniu elektros energijos tiekėju.

„Konkurencijai atvertoje elektros tiekimo rinkoje svarbiausiu tampa kokybės ir kainos santykis. Tai, neabejotinai, reiškia naudą kiekvienam klientui, nes prie pastarojo poreikių taikysis ir „Ignitis“, ir kiti nepriklausomi elektros tiekėjai. Taip, kaip šiuo metu individualizuotus pasiūlymus vartotojams teikia mobiliojo ryšio operatoriai ar draudimo bendrovės, artimiausiais metais pradės elgtis ir elektros tiekėjai.

Pastarieji klientui siūlys  sudaryti elektros tiekimo sutartį būtent su juo, suteikdami papildomas naudas –  ar tai būtų elektromobilių įkrovimo nuolaidų kortelė, ar planšetė, į kurią klientas gaus rekomendacijas kaip optimizuoti suvartojamos elektros išlaidas“, – sako „Ignitis“ generalinis direktorius Darius Montvila.

Daugiau informacijos rasite pranešime spaudai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder