Didžiausias SPA tinklas Lietuvoje sutarė dėl bendradarbiavimo su viešbučiu Amberton Klaipėda

Didžiausias SPA tinklas Lietuvoje sutarė dėl bendradarbiavimo su viešbučiu Amberton Klaipėda

Ar esate pajutę apelsino šokolade skonį, pasinėrę į cinamono pasaką, regėję Apolono sapną, pasinėrę į kubilą aromatinių žiedlapių, išsimaudę citrusinių vaisių vonioje ar turkiškose hamano putose, pajutę bazaltinių akmenų šilumą, praturtinę odą mineralais su indiškais prieskoniais, išbandę masažo meistrų iš egzotiškų šalių rankų prisilietimą? Ši svaiginanti rytų romantika – atgaiva ne tik kūnui, bet ir sielai tampa neatsiejama mūsų kasdienybės dalimi.

„East Island SPA yra daugiausiai skirtingų rytų masažo kultūrų atstovaujantis ir didžiausias dienos SPA tinklas Lietuvoje, tai mus paverčia išties unikaliais. Pagrindinis sėkmės variklis – noras suteikti klientams išskirtines, kokybiškas SPA patirtis ir tikrą rytietišką pojūtį“, – teigia Audronė Metelionienė, East Island SPA valdybos pirmininkė.

Sunkūs laikai geriausias startas naujai veiklai

East Island SPA centrai veikia Vilniuje, Kaune ir Druskininkuose jau 15 metų. Per šį laikotarpį sukaupta įvairiapusiška patirtis – pradedant nuo paslaugų, kurios kuriamos įsigilinus į realius šiuolaikinio žmogaus poreikius ir baigiant verslo modeliu. „Atsiranda užtikrintas supratimas, tvirtos žinios, kaip sklandžiai turi veikti visi procesai. Tai sudaro galimybes siekti didesnių tikslų ateityje. Prieš trejus metus drąsiai žengėme į Kauną, dabar intensyviai dirbame ruošdamiesi atidaryti naują SPA Klaipėdoje“, – ateities planais dalijasi A.Metelionienė.

Dėl sklandžiai vykstančio darbo, planuojamos plėtros ir glaudaus ryšio su klientais bei partneriais, East Island SPA darbuotojai jaučiasi užtikrinti savo darbu. „Partneriai vertina mūsų patikimumą ir verslo sąlygų laikymąsi“, – sako valdybos pirmininkė.

Klientai tapo reiklūs ir aukštai užkėlė kartelę

Grožio ir sveikatinimo sferoje jau neužtenka paprastai ar bet kaip suteikti paslaugas, lietuviai jau žino, kas yra geras aptarnavimas. „Dirbdami su klientais akcentuojame aptarnavimo kokybę, taikome aukščiausius paslaugų standartus. Klientai tampa reiklūs, kelia kartelę visiems paslaugų tiekėjams ir tai džiugina“, – teigiamai vertina pokyčius A.Metelionienė.

East Island SPA per 15 darbo metų sukaupė didžiulę patirtį: „Esame lankstūs, jei kyla nesklandumų dėl paslaugų kokybės ar kuponų sistemos, kiekvieną situaciją vertiname individualiai, priimame tokius sprendimus, kurie būtų naudingi klientui. Nors atrodo, kad tai elementaru, visi paslaugų teikėjai taip turėtų elgtis, tačiau šioje rinkoje pasitaiko ir kitokio požiūrio. Mes atiduodame visą savo dėmesį klientams, jie tai vertina, maloniai nustemba dėl kažkokios smulkmenos ir lieka patenkinti.“

East Island SPA vadovaujasi nerašyta taisykle – visuomet ištesėti tai, ką pažadėjai. „Klientai ir partneriai tai jaučia, todėl pasitikėjimas mūsų įmone yra užtarnautas pelnytai“, – tvirtina A.Metelionienė.

SPA malonumai klaipėdiečiams ir miesto svečiams

East Island SPA tinklo plėtrą Lietuvoje pradėjo 2017 metais, kai atidarė trečiąjį dienos SPA centrą Kaune. Praeitais metais jau buvos suplanuotas naujas projektas Klaipėdoje. „Ir mes nesustojame, toliau bendraujame su kitais nekilnojamojo turto atstovais, viešbučiais, ieškome galimybių toliau vykdyti tolimesnius plėtros projektus“, – teigia A.Metelionienė. 

Jau nuo kitų metų vasario mėnesio klaipėdiečiai turės galimybę mėgautis poilsiu didžiausiame SPA centre, kurio plotas per 500 kv.m. Masažo, masažinių vonių, turkiškos ir Himalajų pirčių paslaugomis vienu metu galės naudoti 20–30 lankytojų. Naujasis SPA centras bus atidarytas „Amberton“ viešbutyje, pačiame Klaipėdos centre. „Sveikatinimo paslaugos – didžiulis privalumas viešbučio svečiams, tačiau tai ir dienos centras, todėl didžiulį dėmesį skirsime kasdieniniam miesto gyventojų sveikatinimui“, – akcentuoja pirmininkė.

Pandemija ne tik varžo veiklą, bet ir suteikia galimybių

Žinoma, rizikinga planuoti centro atidarymą, nes išlieka neapibrėžtumas dėl pandemijos. Keblu ir tai, kad per karantiną neteikiamos spa paslaugos, todėl nėra galimybių apmokyti naujų darbuotojų ir pasiruošti atidarymui. „Tikimės, kad po Naujųjų metų viešojo gyvenimo suvaržymai mažės ir galėsime sklandžiai vykdyti planus“, – sako A. Metelionienė ir pabrėžia, kad rizikas numatė, bet kartu mato ir galimybes, į kurias ir nori orientuotis.

Pasak A.Metelionienės, verslui iškilus sunkumams dėl pandemijos ir karantino, stabilumą pavyksta išlaikyti dėl nuoseklaus ir ilgo darbo, kai jauti atsakomybę ne tik prieš savo klientus, bet ir darbuotojus, partnerius: „Veiklą planuojame taip, kad šios trys grandys būtų saugios ir ramios krizės akivaizdoje. Manau, kad sustabdyti veiklą, kaltinti pandemiją ir visą aplinką – galbūt būtų finansiškai lengvesnis sprendimas. Tačiau suprantame, kad krizė anksčiau ar vėliau praeis ir viskas sugrįš į savo vietas. Sugebėjimas išlaikyti stabilumą ekonomiškai sunkiu periodu taps dar viena didžiule įmonės vertybe klientų, partnerių, ir darbuotojų akyse.“

Rytų šalių masažas – ne tik technika, bet ir kultūros dalis

Kol pasaulyje siautėja virusas, atostogas egzotiškose šalyse teks atidėti, o pietryčių ir pietų Azijos šalių masažo malonumus galite patirti ir Lietuvoje. East Island SPA centruose pasitiks savo šalių tradicinį masažą praktikuojantys sertifikuoti meistrai, atvykę iš Tailando, Kambodžos, Bali ir Indijos, todėl pajusite tikras šių kultūrų tikrąsias ištakas.

„Masažo meistrai iš Azijos šalių yra vienas iš pagrindinių mūsų išskirtinumų. Masažas yra daugiau nei technika, tai yra kultūros dalis, emocija ir pajautimas. Nenorime, kad giliomis tradicijomis ir atlikimo technikas pasižymintį šių šalių masažą atliktų lietuvių specialistas. Lygiai tokį patį dėmesį skiriame ir interjerui, kad Azijos kultūrą visapusiškai atsispindėtų ne tik paslaugose, bet ir aplinkoje, todėl kruopščiai atrinkinėjame interjero detales ir vežame iš egzotiškų šalių“, – pasakoja...  

East Island SPA didelį dėmesį skiria Azijos šalių masažo meistrų paieškai ir atrankai, atsižvelgia į rekomendacijas ir atsiliepimus. „Mūsų klientai tai labai vertina, domisi egzotiškais masažais, atranda savo mėgstamiausius meistrus ir nuolat pas juos lankosi“, – teigia A.Metelionienė.

SPA jau ne pramoga, o gerą savijautą užtikrinantį gyvenimo dalis

Dėl didžiulio gyvenimo tempo, įtampos ir streso sveikatinimo paslaugos tampa vis aktualesnės ir natūraliai įtraukiamos į kasdienybės rutiną. Juk masažas naudingas ne tik kūnui – atpalaiduoja įtemptus raumenis, mažina skausmus, padeda greičiau pasveikti po traumų, ne mažiau svarbus ir dvasinis poveikis – SPA procedūros tiesiog suteikia sparnus, vėl sugrįžta giedra nuotaika ir sielos ramybė.

Jei prieš kelerius metus SPA buvo pramoga, dabar tai tapo gyvenimo dalis, norint išlaikyti geresnę fizinę ir emocinę būseną – daugelis klientų net darbo pertraukėlių metu ateina atsipalaiduoti, pasikrauti energijos.

SPA malonumais mėgaujasi ne tik moterys, bet ir vyrai, poreikių spektras toks įvairus, kad verslui reikia sparčiai suktis, kad spėtų reaguoti ir pasiūlyti tai, ko reikia šiuolaikiniam klientui. „Teikiame ne tik rytietiškų masažų paslaugas, profesionalūs lietuvių specialistai atlieka ir tradicinius – sportinį, hemolimfodrenažinį, liekninantį medaus masažus. Kartu siūlome kosmetologines veido, įvairias kūno SPA procedūras, SPA malonumus kubiluose ar voniose poroms, taip pat masažus būsimoms mamoms ir moterims po gimdymo“. Tėvai kartu atsiveda ir savo vaiką, kuriam parenkamas vaikiškas masažas.

Viešbučio svečiai turiningai praleis laiką

Audronė Metelionienė kalbėdama apie ateities plėtrą, džiaugiasi dėl ilgalaikio bendradarbiavimo su viešbučiu „Amberton“ Klaipėdoje: „Tai leis suteikti klientams dar daugiau paslaugų – ne tik pasimėgauti SPA malonumais, bet ir apsigyventi viešbutyje bei apsilankyti restorane.“

„Amberton Hotel group“ generalinis direktorius Tadas Matijošaitis taip pat sėkme vadina susitarimą su East Island SPA dėl bendros veiklos ir ateities vizijos: „Tai dar labiau praplės mūsų paslaugų amplitudę, o svarbiausia – viešbučio svečiams suteiks galimybę turiningai praleisti laiką.“

T. Matijošaitis atvirauja, kad jau seniai svarstė apie SPA zonos įrengimą, nes sveikatinimo paslaugų labai trūko viešbučio svečiams: „Nutarėme šį darbą patikėti profesionalams, kurie ne vienerius metus dirba šioje srityje ir turi didžiulę patirtį.“

Direktorius pastebi, kad viešbutyje apsigyvena ne tik miesto svečiai, bet ir aplinką norintys pakeisti klaipėdiečiai, todėl siūlymas kartu teikti ne tik apgyvendinimo, bet ir SPA paslaugas, klientams dar labiau padės atsipalaiduoti ir pasikrovus energijos grįžti prie kasdieninių darbų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder