„Klaipėdos nafta“: karantino įvesti apribojimai neturėjo tiesioginės įtakos įmonės veiklai

„Klaipėdos nafta“: karantino įvesti apribojimai neturėjo tiesioginės įtakos įmonės veiklai

Lietuvoje paskelbus karantiną ir Vyriausybei įgyvendinant priemones dėl koronaviruso (COVID-19) prevencijos šalyje, „Klaipėdos nafta“ informuoja, kad šiuo metu nėra pagrindo nerimauti dėl finansinio veiklos tvarumo.

„Nors „Klaipėdos naftos“ veiklai tiesioginės įtakos karantino įvesti apribojimai neturėjo, „Klaipėdos nafta“ atidžiai vertina pasaulines ekonomines tendencijas ir galimą jų ilgalaikį poveikį bendrovės finansinei būklei. „Klaipėdos naftos“ vadovybės vertinimu, šiuo metu nėra svaraus pagrindo nerimauti dėl finansinio veiklos tvarumo. Daugiau informacijos bus pateikiama audituotose metinėse veiklos ataskaitose už 2019 metus“, – praneša bendrovė „Nasdaq Baltic“ biržoje.

Nuo kovo 13 dienos „Klaipėdos naftos“ darbuotojai, kurie gali atlikti savo darbus nuotoliniu būdu, dirba iš namų. Darbuotojams, negalintiems dirbti nuotoliniu būdu, bendrovėje buvo suteiktos papildomos asmeninės saugumo priemonės bei imtasi naujų su sveikatos apsauga susijusių organizacinių veiksmų įmonės terminaluose.

„Taikomų priemonių aktualumas bendrovėje aptariamas ir peržiūrimas kasdien“, – praneša įmonė.

Atitinkamai bendrovėje aktyvuotas veiklos tęstinumo planas ir suburta rizikos valdymo komanda, kuri kasdien stebi situaciją įmonėje ir pagal poreikį koreguoja veiksmų planus.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder