Registrų centras: nuo sausio įsigaliojo naujos žemės mokestinės vertės

Vis daugiau žmonių renkasi naujos statybos būstą Klaipėdos mieste

Ar kada galėjote pagalvoti, jog Klaipėda taip trauks sugrįžti, kurtis ir taip sparčiai vystysis, kaip dabar? Šiuo metu Klaipėda traukia jaunus, kūrybingus žmones ir kuria ne tik geras darbo vietas, bet ir skatina mėgautis gyvenimu prie jūros.

Šią dieną augant butų mieste paklausai, vis daugiau jaunų šeimų su vaikais taupo laiką ir nenori jo švaistyti dalį dienos keliaudami iš priemiesčių į darželius ar mokyklas.

Atsižvelgdama į šios dienos paklausą, Antano Tamkevičiaus vadovaujama įmonė UAB "Klaibuta" pačioje Klaipėdos širdyje vykdo keturių septynaukščių A klasės gyvenamųjų butų projektą "Baltijos terasos'".

Šis projektas užtikrina visus privalumus, kurie reikalingi norintiesiems įsikurti naujuose namuose.


Namų ilgaamžiškumą bei kokybę garantuoja modernūs techniniai sprendimai, aukšta garso izoliacija bei A energinė klasė.

Butuose įrengtas grindinis šildymas suteikia daugiau erdvės interjero sprendimams bei leidžia mėgautis gyventojams šiltomis grindimis šaltuoju sezonu.

Dideli langai, bei erdvūs įstiklinti balkonai - terasos atveria nuostabius vaizdus į žaliąsias erdves, sutvarkytą vidinį kiemą bei apsaugo nuo vyraujančių vėjų.

Tai unikali vieta, skirta mėgautis ramiu gyvenimu, bet kartu nepasigesti ir miesto patogumų.

"Baltijos terasų" gyventojų saugumui ir privatumui skirtas ypatingas dėmesys, kvartale irengtas uždaras vidinis kiemas, į kurį patekti gali tik kvartalo gyventojai ir jų svečiai.

Taip pat kvartalo gyventojai turi galimybę įsigyti patogias požemines automobilių stovėjimo aikšteles. Kvartalo gyventojai gali mėgautis tvarkingu, jaukiu ir erdviu uždaru kiemu su takeliais ir žaliosiomis zonomis.

Suformuotoje išskirtinėje erdvėje rengti įvairias šventes, o mažųjų džiaugsmui įrengta nauja vaikų žaidimo aikštelė.

APIE PROJEKTO PLĖTOTOJĄ

Daugiabučių namų projektą "Baltijos terasos" vysto, stato ir parduoda UAB "Klaibuta" - viena seniausių Klaipėdos regione statybos, investicijų valdymo, nekilnojamojo turto plėtros ir statinių administravimo įmonių, veiklą pradėjusi dar 1994 m.

Įmonė pastatė, rekonstravo arba kapitaliai suremontavo daug švietimo, kultūros, pramonės ir gyvenamosios paskirties pastatų, už kuriuos gavo nemažai padėkų ir įvairaus rango apdovanojimų.

APIE ATVIRŲ DURŲ DIENAS

Atvirų durų dienos su "Luminor" banku

Visą spalio mėnesį, kiekvieną penktadienį bei šeštadienį, visiems susidomėjusiems projektu,"Baltijos terasos", vyksta atvirų durų dienos, kur galima gyvai išvysti įsibėgėjusias projekto statybas.

Renginio metu teikiama informacija apie projektą, jo privalumus, atsakoma į rūpimus klausimus dėl būsto įsigijimo. Kiekvieno renginio metu "Luminor" banko atstovas konsultuoja dėl paskolų.

Renginio nuoroda: https://www.facebook.com/events/341802083826373

Taip pat būsimiems "Baltijos terasų" gyventojams, visą spalio mėnesį sumokėjusiems įmoką ne mažesnę kaip 15 % pradinio įnašo, iki spalio 30 d. bus taikoma nuolaida būstui įsigyti.

Daugiau informacijos apie projektą: www.baltijosterasos.lt

"Baltijos terasų" inf.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder