Netoli arenos išdygs keturi septynaukščiai

Netoli arenos išdygs keturi septynaukščiai

Klaipėdoje jau balandį turėtų prasidėti keturių daugiabučių statybos. Projektą „Baltijos terasos“, į kurį investuojama 9 mln. eurų, planuojama baigti per 3-4 metus, rašo „Verslo žinios“. 

Nekilnojamojo turto (NT) ir statybos bendrovės „Klaibuta“ beveik 1,2 ha ploto sklype Baltijos pr., netoli „Švyturio“ arenos, suplanavo pastatyti keturis septynaukščius su 180 butų ir 1 tūkst. kv. m komercinių patalpų. Ant žemės ir po žeme suprojektuota kiek daugiau nei 180 vietų automobiliams. Kvartalą projektuoja Nerijus Mikulskis iš bendrovė „Studija 33“.

„Klaibutos“ vadovas Antanas Tamkevičius sako, kad dar prieš 2-3 metus tokio dydžio projekto nebūtų drįsęs imtis, bet ryžtis tam iš dalies paskatino, jo teigimu, gera ekonominė situacija šalyje. 

NT paslaugų bendrovės „Ober-Haus“ rinkos tyrimų vadovas Baltijos šalims Raimondas Reginis VŽ yra sakęs, kad bendras Klaipėdos būsto rinkos aktyvumas pastaruosius kelerius metus rodė išties aukštus rezultatus, tad plėtotojai aktyviau ėmėsi naujų projektų plėtros. Kita vertus, pasak eksperto, uostamiestis gali neišlaikyti pastarųjų metų būsto plėtros tempo – nors šiemet statybos bus taip pat pakankamai gausios, faktiškai rinkai gali būti pasiūlytas mažesnis butų skaičius nei pernai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder