„Samsung“ pristatė du naujus telefonus: „Galaxy A51“ ir „Galaxy A71“

„Samsung“ pristatė du naujus telefonus: „Galaxy A51“ ir „Galaxy A71“

„Samsung“ pristatė du naujausius „Galaxy A“ serijos išmaniuosius telefonus – „Galaxy A51“ ir „Galaxy A71“. Naujieji modeliai puikiai tiks veikliems vartotojams dėl tokių savybių, kaip ilgiau veikianti baterija, patobulinta ir išmanesnė kamera bei „Infinity-O“ ekranas, leidžiantis patogiau mėgautis vaizdo turiniu.

„Praėjusiais metais pristatytos „Galaxy A“ serijos išmanieji greitai tapo vienu mėgstamiausių mūsų vartotojų pasirinkimų, todėl džiaugiamės galėdami šią liniją papildyti dar dviem naujais modeliais. Žinome, kad ypač jaunoji karta nori patraukliai atrodančio įrenginio su ilgai veikiančia baterija ir kamera, užfiksuojančia viską taip, kaip tai atrodo realybėje. Todėl pristatydami „Galaxy A51“ ir „Galaxy A71“ ir toliau siūlome svarbiausias inovacijas“, – sako Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje.

Pažangi kamera ir aukštos kokybės vaizdo įrašai  

Vienas svarbiausių šių naujų telefonų išskirtinumų – kamera. Naujausiuose „Galaxy A51“ ir „Galaxy A71“ telefonuose integruota keturių objektyvų kamera, kurią sudaro pagrindinis, itin plataus kampo, makro ir gylio objektyvai. Veikianti kartu su išmaniomis funkcijomis, ji leis aiškiai ir detaliai užfiksuoti visas akimirkas.

„Galaxy A71“ pagrindinė kamera pasižymi 64 MP raiška, o „Galaxy A51“ – 48 MP raiška, todėl nuotraukos bus ryškios fotografuojant tiek dieną, tiek naktį, o itin plataus, 123 laipsnių, kampo objektyvas aprėpia tiek, kiek ir žmogaus akis. Negana to, jei vartotojo norimas nufotografuoti objektas geriau atrodo įamžintas plataus kampo objektyvu, šis įsijungs automatiškai. Kiti režimai, tokie kaip makro kamera, leis užfiksuoti itin detalius kadrus, o dėka gylio objektyvo nuotraukose galima bus išskirti objektus naudojant tiesioginio fokusavimo funkciją.

Taip pat šių išmaniųjų kamera turi funkciją „Super steady“, kuri padeda nufilmuoti sklandžius vaizdo įrašus, net ir smarkiai judant pačiam ar bandant nufilmuoti judantį objektą.

Įtraukianti žiūrėjimo patirtis ir ilgiau veikianti baterija

Tiek 6,7 colių įstrižainės ekraną turintis „Galaxy A71“, tiek 6,5 colių „Galaxy A51“ turi „Super AMOLED“ berėmį „Infinity-O“ ekraną. Tad peržiūrėti vaizdo turinį bus dar patogiau.

„Galaxy A71“ pasižymi 4500 mAh talpos baterija su itin greitu 25W galios įkrovimu, „Galaxy A51 – 4000 mAh su 15W galios įkrovimu. Tai leis išmaniuosius įkrauti rečiau ir greičiau.

Kaip ir kiti „Samsung“ telefonai, taip ir šie pasižymi visa išmaniųjų programėlių ir paslaugų ekosistema, įskaitant virtualųjį asistentą „Bixby“ („Bixby Vision“, „Bixby Lens Mode“, „Bixby Routines“), ar „Samsung Health“ programėlę. Išmaniuosiuose telefonuose taip pat integruotas operacinės sistemos saugumo sprendimas „Knox“.

Nuo sausio mėnesio vidurio šiuos telefonus bus galima įsigyti specializuotose „Samsung“ ir kitose oficialiose išmaniųjų telefonų platintojų parduotuvėse. Daugiau informacijos: www.samsungmobilepress.com, www.samsung.com.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder