Pasitikrinkite, ar žinote: 6 naudingi „YouTube“ įrankiai

Pasitikrinkite, ar žinote: 6 naudingi „YouTube“ įrankiai

Pasitikrinkite, ar žinote: 6 naudingi „YouTube" įrankiai

Artėjant 16-ajam vaizdo įrašų platformos „YouTube" gimtadieniui, technologijų ekspertai dalinasi išmaniais patarimais ir gudrybėmis kaip šiuo socialiniu tinklu naudotis dar patogiau.

Arnoldas Lukošius, „Tele2 Inovacijų biuro" ekspertas, pristato 6 įrankius, kurie padės dar geriau išnaudoti du milijardus vartotojų turinčio „YouTube" kanalo galimybes.

1. Lengvesnis ir paprastesnis valdymas su „Magic Actions for YouTube"

Tikriems „YouTube" gerbėjams, kurie vaizdo klipus šioje platformoje žiūri kasdien, verta išbandyti itin naudingą įrankį „Magic Actions for YouTube". Šis „Google Chrome" naršyklėje veikiantis plėtinys suteikia daugiau kontrolės galimybių ir papildomų funkcijų, kurios dar labiau pagerina žiūrėjimo patirtį.

Įsidiegę įrankį galėsite patogiai reguliuoti garsą, vienu paspaudimu daryti ekrano nuotraukas ar įjungti specialų namų kino režimą. Taip pat pakeisti įprastą aplinką į nakties režimą, naudoti įvairius šviesos ir spalvų efektus, o vaizdo klipus automatiškai rodyti pačia aukščiausia raiška. Šios ir kitos smulkios funkcijos padės mėgautis vaizdo įrašų peržiūra dar patogiau ir efektyviau.

Minėtą nemokamą plėtinį savo naršyklei rasite internetinėje parduotuvėje „Chrome Web Store", o šio įrankio valdymo juosta galėsite naudotis įsijungę bet kurį „YouTube" vaizdo įrašą. Ją rasite vaizdo klipo apačioje, dešinėje pusėje, pažymėtą burtų lazdelės simboliu raudoname kvadrate.

2. Mėgstami vaizdo įrašai – visada šalia

Kitas naudingas įrankis, „Floating for YouTube", ypač pravers tiems, kurie mėgsta produktyviai išnaudoti savo laiką ir vienu metu daryti kelias užduotis. Šis plėtinys leis tuo pačiu metu žiūrėti įdomią laidą ar mėgstamą muzikinį vaizdo klipą, ir kartu dirbti kompiuterio programomis ar naršyti internete.

Kaip tai suderinti? Įprastai atsidarome kelis skirtukus savo naršyklėje ir „šokinėjame" nuo vieno puslapio prie kito. Su „Floating For Youtube" to daryti daugiau nebereikės. Įsidiegę šį įrankį ir pasirinktame vaizdo įrašę paspaudę smeigtuko simbolį atidarysite atskirą, virš naršyklės „sklandantį" langą su jūsų žiūrimu turiniu. Juo naudotis labai lengva – lango valdymas yra visiškai toks pats, kaip ir įprastoje „YouTube" platformoje.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder