"Google" kuria unikalius akinius, pakeisiančius telefoną, planšetinį kompiuterį ir GPS navigatorių

"Google" kuria unikalius akinius, pakeisiančius telefoną, planšetinį kompiuterį ir GPS navigatorių

Kompanijos "Google" darbuotojai gamina unikalius akinius, kurie galės pakeisti telefoną, planšetinį kompiuterį ir GPS navigatorių, rašo laikraštis "The Wall Street Journal".

Gandai apie tai, kad projektas "Project Glass" iš tikrųjų egzistuoja, jau ėmė sklandyti anksčiau, tačiau tik dabar "Google" patvirtino informaciją pranešimu socialiniame tinkle "Google+".

Balso komandomis valdomi akiniai suteiks galimybę naudotis internetu, žemėlapiais ir navigacija, sužinoti apie oro sąlygas, skambinti draugams, pasiūlys daug kitų funkcijų. Naujuoju prietaisu taip pat bus galima klausytis muzikos ir fotografuoti, rašo "The Wall Street Journal".

Vasarį apie naują projektą jau rašė "The New York Times". Nors apie projektą daug kalbama ir rašoma, vis dar neaišku, ar "Google" iš tikrųjų ketina pardavinėti akinius, ar ji tiesiog nori pademonstruoti savo inovacinius sprendimus.

Kompanija pabrėžia, kad projektas sumanytas siekiant padėti vartotojams tirti pasaulį.

"Google" jau parodė įrangos nuotraukas, taip pat paskelbė vaizdo įrašą, iš kurio matyti, kaip funkcionuos unikalieji akiniai, - jie gali būti susieti su išmaniuoju telefonu arba gali tiesiog jį pakeisti.

"Google" kuria unikalius akinius

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder