Dvigubas „Continental“ trimačio liečiamojo ekrano įvertinimas

Dvigubas „Continental“ trimačio liečiamojo ekrano įvertinimas

2020 m. gegužės mėn. „Continental“ inovacija – „Natural 3D Centerstack Display“ – nugalėjo net dviejuose skirtinguose apdovanojimuose: technologijų kompanijos sukurtas trimatis liečiamasis automobilių skydelio ekranas buvo paskelbtas nugalėtoju Vokietijos Inovacijų apdovanojimų („German Inovation Award 2020“) kategorijoje „Excellence in Business to Business“.

Taip pat šis pažangus ekranas laimėjo „Automotive Brand Contest 2020“ apdovanojimų kategorijoje „Future, Mobility and Parts“. „Labai malonu, kad mūsų sukurtas trimatis liečiamasis ekranas pelnė šiuos apdovanojimus. Su pažangia šviesos lauko technologija, turinčią liečiamąją funkciją, vartotojams sukūrėme natūralią trimatę aplinką, kuri ne tik padidina naudojimo patogumą, bet ir užtikrina didesnį komfortą ir saugumą visiems, kurie naudojasi šiuo ekranu,“ – sako dr. Frankas Rabe, „Continental“ Prietaisų ir valdymo padalinio vadovas.

Natūrali trimatė aplinka: šviesos lauko technologija pakeitė specialius akinius ir judesnius sekančias kameras

„Continental“ sukurtas „Natural 3D Centerstack Display“ ekranas yra pagrindinė žmogaus ir mašinos sąsaja, esanti prietaisų skydelio centre. Šviesos lauko technologija užtikrina itin aukštos 4K raiškos natūralią trimatės erdvės valdymo aplinką visiems keleiviams, kuria naudotis nereikia nei specialių akinių, nei galvos judesius sekančių kamerų. Holografinis šviesos lauko ekrano atvaizdavimas apima aštuonias to paties objekto perspektyvas, kurios gali šiek tiek skirtis, priklausomai nuo žiūrėjimo kampo. Trimačiai paryškinti elementai, akcentuotos vietos ir šviesos efektai informaciją perteikia patogiu ir saugiu būdu. Be to, šiame ekrane galima liesti atskirus jo elementus, taip leidžiant ekraną valdyti nežiūrint ir užtikrinant visiškai naują holografinio vaizdo naudojimo patirtį vairuotojui ir keleiviams.

Didesnis komfortas ir valdymo saugumas: valdymas lietimu su fiziniu atsaku

Viena iš ypatingų „Natural 3D Centerstack Display“ ekrano savybių yra valdymas lietimu su fiziniu paspaudimo atsaku – tai yra pirmasis automobilinis trimatis ekranas, turintis šią funkciją. Gestais virš ekrano su iškilusiomis hologramomis galima atlikti intuityvius veiksmus, o lietimas su fiziniu atsaku leidžia geriau įvertinti atstumą ir sumažina laiką, kai reikia greitai pasirinkti norimą funkciją. Paspaudimo impulsas praneša apie teisingai pasirinktą mygtuką, o tai leidžia naudotis ekranu praktiškai į jį nežiūrint, taip padidinant valdymo saugumą ir patogumą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder