„Luminor“ galės suteikti daugiau nei 53 milijonus eurų paskolų verslui su INVEGA portfeline garantija

„Luminor“ galės suteikti daugiau nei 53 milijonus eurų paskolų verslui su INVEGA portfeline garantija

Bankas „Luminor“ pasirašė sutartį su INVEGA kitą savaitę pradės teikti paskolas verslui, nukentėjusiam nuo COVID-19 pandemijos. Bankas prisidės įgyvendinant priemonę „Portfelinės garantijos paskoloms 2“ ir iš viso pagal ją galės paskolinti daugiau nei  53 mln. eurų.

INVEGOS „Portfelinė garantija paskoloms 2“ yra skirta su lėšų trūkumu susidūrusioms smulkioms, vidutinėms ir didelėms įmonėms. Ja siekiama padidinti paskolų prieinamumą įmonių likvidumui pagerinti.   

 

„Matome ir suprantame iššūkius, su kuriais susiduria verslas, todėl jau pačioje karantino pradžioje patvirtinome savo pagalbos priemonių paketą, taip pat jaučiame pareigą jungtis prie valstybės inicijuojamų programų. Nuo kovo mėnesio paskelbto karantino pradžios jau priėmėme sprendimų dėl paskolų ir lizingo įsipareigojimų įmokų atidėjimo verslui už daugiau nei 220 milijonų eurų, nuosekliai tai darysime ir toliau. Esame pasirengę bendradarbiauti su verslu ne tik sprendžiant likvidumo problemas, bet ir skolinant lėšų naujiems projektams“, - sakoJonas Urbonas, „Luminor” Verslo bankininkystės departamento vadovas Lietuvoje.   

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder