Lietuvos paštas ieško papildomų darbuotojų valiutai keisti

Lietuvos paštas ieško papildomų darbuotojų valiutai keisti

Lietuvos paštas terminuotam darbui, nuo kitų metų sausio iki kovo, visoje šalyje įdarbins 75 papildomus darbuotojus, kurie bus atsakingi už sklandų litų keitimą į eurus, turės atlikti su šia pinigų keitimo paslauga susijusias operacijas informacinėje sistemoje, formuoti ataskaitas.

Papildomų darbuotojų šiam terminui Lietuvos paštas ieško visoje Lietuvoje - po 1-2 kiekviename šalies rajone.

Nuo kitų metų sausio pradžios 60 kalendorinių dienų 330-yje paštų litai bus nemokamai keičiami į eurus. Tam Lietuvos paštas visoje šalyje papildomai įdarbins 75 darbuotojus.

"Nuo kitų metų sausio 2 dienos litus į eurus keisime beveik pusėje turimų paštų. Vienuose paštuose valiutą keis to pašto darbuotojai, kituose dirbs mobiliosios komandos. Būtent šioms komandoms ir ieškome papildomų darbuotojų", - pranešime spaudai cituojama Lietuvos pašto Pašto tinklo tarnybos direktorė Inga Dundulienė.

Visi Lietuvos pašto darbuotojai iki metų pabaigos dalyvaus įvairaus pobūdžio su euro įvedimu susijusiuose mokymuose. Juose Lietuvos pašto darbuotojai sužinos, kaip atpažinti naujuosius pinigus, kokie yra euro apsaugos požymiai, kaip elgtis susidūrus su padirbtais pinigais ir kokių prevencinių priemonių imtis, kad tokių situacijų būtų išvengta, kokius žingsnius reikia atlikti, norint pakeisti valiutą.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder