Verslas iš futbolo reikalauja tikslumo

Verslas iš futbolo reikalauja tikslumo

Komerciniai televizijos kanalai iš FIFA, tarptautinės futbolo valdančiosios organizacijos, reikalauja, kad 2014 Pasaulio čempionato rungtynės prasidėtų laiku ir vyktų pagal griežtą iš anksto sudėliotą tvarkaraštį – taip lengviau parduoti reklamą.

„Mums reikia tikslių ir nekeičiamų tvarkaraščių... Mums reikia tiksliai žinoti, kada komandos įžengia į aikštę, kada sugiedami valstybiniai himnai, kada prasideda rungtynės“, – BBC cituoja Niallą Sloane`ą, Jungtinės Karalystės Komercinių TV kanalų asociacijos vadovą.

N. Sloane`as Rio de Žaneire (Brazilija) vykusiame „Soccerex Global“ suvažiavime, skirtame futbolo pasaulio verslo atstovams, negailėjo kritikos ankstesniems pasaulio futbolo čempionatų organizatoriams. Anot jo, dėl tokių netikslumų, kai, pavyzdžiui, komandos vėluoja išeiti į aikštę, televizijų kanalams labai sudėtinga dirbti su reklama.

Kita vertus, komercinių televizijų atstovas N. Sloane`as pagyrė UEFA organizuojamą „Čempionų lygą“, kurios tvarkaraščiai, pasako jo, tiesiog nepriekaištingi.

„Čempionų lygoje viskas yra sutarta, mes tiksliai žinome, kada komandos pradės eiti tuneliu“, – teigia N. Sloane`as.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder