Varlė.lt ir Fotoaparatas.lt nuolaidos Kalėdoms

Varlė.lt ir Fotoaparatas.lt nuolaidos Kalėdoms

Artėjant šventėms, gruodžio 11-ąją, kompiuterinės bei buitinės technikos ir fotoaparatų parduotuvės Varlė.lt ir Fotoaparatas.lt Klaipėdoje (Taikos pr. 17) ima pavyzdį iš JAV prekybininkų ir kviečia į "juodąjį šeštadienį" - išpardavimą, kurio metu galėsite džiaugtis tikromis nuolaidomis.

Žinios apie "juodąjį penktadienį" - tradicinį prieškalėdinį išpardavimą JAV - kasmet lapkričio pabaigoje apskrieja visą pasaulį. Deja, Lietuvoje artėjant Kalėdoms apie tikras nuolaidų akcijas, kurios neapsiribotų spalvingais plakatais, tenka tik pasvajoti.

Varlė.lt ir Fotoaparatas.lt siekia užpildyti šią spragą ir šeštadienį kviečia klaipėdiečius į išties "juodą" išpardavimą, kurio metu kompiuteriais, televizoriais, fotoaparatais ir net "Apple iPad" planšetiniais kompiuteriais bus prekiaujama su nuolaidomis - nuo 20 iki 50 proc.

Pasak pardavimo vadovo Tado Dirgėlos, akcija rengiama likus porai savaičių iki Kalėdų, tad tai geriausia proga pasirūpinti dovanomis.

"Žinoma, vadovausimės sena išmtintimi: kas pirmesnis, tas gudresnis, kitaip sakant, atėjusieji į mūsų išpardavimą anksčiau gaus didžiausią pasirinkimą ir daugiausia išskirtinių pasiūlymų", - sakė jis. Išpardavimo proga parduotuvė pasirūpins didesniu asortimentu.

Šeštadienį negalėsiantiems apsilankyti išpardavime nereikėtų nusivilti: visą gruodį klientų lauks itin patrauklūs pasiūlymai bei įvairios dovanos. Nuolatiniai pirkėjai žino, kad čia galima ir derėtis.

Išpardavimai ir itin palankūs pasiūlymai lojaliems klientams Varlė.lt ir Fotoaparatas.lt parduotuvėse nėra naujovė. Pirkėjų simpatijas plačiu aukštos kokybės prekių asortimentu, kompetentingu aptarnavimu ir išskirtinai lanksčia kainodara išsikovojusi parduotuvė sėkmingai veikia jau ketverius metus ir džiaugiasi augančiu nuolatinių klientų skaičiumi.

"Juodojo šeštadienio" proga parduotuvė Klaipėdoje (Taikos pr. 17) veiks ilgiau - nuo 10 iki 19 val., kad visi norintieji spėtų išsirinkti patikusius bei reikalingus daiktus ir galėtų gauti išsamią konsultaciją.

Informacija

Varlė.lt siūlo itin platų kompiuterinės ir buitinės technikos asortimentą, palankiausias Lietuvoje televizorių kainas, o pagal individualų užsakymą gali jums parūpinti bet kokį buitinės technikos gaminį - nuo elektrinio virdulio iki moderniausios skalbimo mašinos.

Fotoaparatas.lt tiesiogiai atstovauja daugeliui žinomų fototechnikos gamintojų, tokių kaip "Nikon", "Kodak", "Olympus", "Fujifilm", o nuo šių metų prekiauja ir unikaliais "Joby" trikojais, kurie gali būti stabiliai tvirtinami prie bet kokios formos paviršiaus, bei "Lomography" gaminiais, kurių pagalba vėl galėsite atrasti fotografavimo juostiniu fotoaparatu džiaugsmą. Čia galite rasti patraukliausius šių bei kitų gamintojų pasiūlymus.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder