Premijoms atseikėjo 146 tūkst. eurų

Premijoms atseikėjo 146 tūkst. eurų

Šįmet Klaipėdos savivaldybės administracijoje premijų sulaukė ne visi darbuotojai. Išvengusieji papeikimų lapkritį iš viso išsidalijo 146 057 Eur.

Lapkričio pabaigoje Savivaldybėje valstybės tarnautojams ir darbuotojams buvo skirti 408 paskatinimai. Vienas skirtas už nepriekaištingą tarnybinių pareigų atlikimą, 346 už nepriekaištingą tarnybinių pareigų vykdymą, atlikus vienkartines ypatingos svarbos užduotis, dar 51 už atliktas vienkartines ypač svarbias įstaigos veiklai užduotis, o 10 - už nepriekaištingą pareigų vykdymą, atliktas vienkartines ypač svarbias įstaigos veiklai užduotis.

"Premijų nesulaukė tie darbuotojai, kurie turėjo tarnybinių nuobaudų. Tokių buvo penki", - sakė Savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas ir aiškino, jog dėl Konstitucijos nustatyto informacijos teikimo apribojimo konkrečių pavardžių įvardyti negali.

Tarp turinčių tarnybines nuobaudas - Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda ir Transporto skyriaus vedėjas Rimantas Mockus. Pastarieji prieš keletą mėnesių gavo papeikimus dėl vadinamosios maršrutinių taksi krizės. Panašu, jog tarp negavusiųjų premijų turėtų būti ir Viešųjų pirkimų tarnybos įspėjimų sulaukę Finansų ir turto departamento direktorė Aldona Špučienė, Investicijų ir ekonomikos departamento direktorius Ričardas Zulcas bei Socialinių reikalų departamento direktorė Audra Daujotienė. Tiesa, visi įspėjimus apskundė teismui, todėl nuobaudos neįsigaliojo.

Pasak administracijos direktoriaus S. Budino, ir ankstesniais metais Klaipėdos savivaldybėje tarnautojams ir darbuotojams buvo skirtos panašios premijos.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder