Nemokama "Balticum" TV baigsis vasarą

Nemokama "Balticum" TV baigsis vasarą

Lygiai prieš mėnesį klaipėdiečių kanalas "Balticum" TV tapo koduotas - jis nebėra transliuojamas skaitmeniniu antžeminiu būdu. Teigiama, jog tokie veiksmai - krizės padarinys, bet žadama, kad pagerės "Balticum" TV turinio kokybė.

"Balticum" TV kanalas koduotu tapo balandžio 30 dieną. Paprastai kalbant, kanalo nebeliko tarp 14-os nemokamų kanalų, kuriuos iki šiol žiūrėjo dalis Lietuvos gyventojų. Tiesa, kai kurie vietiniai gyventojai vis dar gali stebėti šį kanalą, mat jis transliuojamas per nuolatinį siųstuvą. Transliacijos per jį taip pat bus nutrauktos. Teigiama, kad tai bus padaryta liepą ar rugpjūtį.

"Balticum" TV kanalą ir toliau mato visi UAB "Balticum TV" klientai, taip pat tie žiūrovai, kurių televizijos operatoriai (paslaugų teikėjai) yra pasirašę sutartis dėl "Balticum TV" retransliavimo - TEO GALA IPTV, "Splius", "Cgates" ir kiti.

"Balticum TV" programų direktorius Vladas Straupas apie kanalo užkodavimo priežastis šnekėjo trumpai: "Tai krizės padarinys. Buvo visokių niuansų, bet esmė daugiausiai tokia."

Tiesa, V. Straupas žadėjo, jog sutaupius kanalą transliuojant koduotu būdu, atsivers didesnės galimybės daugiau investuoti į kanalo turinį, taigi žadama, kad tie klientai, kurie matys "Balticum" TV galės džiaugtis geresnės kokybės laidomis, filmais ir kitokia produkcija.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder