Naujasis pramonininkų prezidentas - Darius Butvydas

Naujasis pramonininkų prezidentas - Darius Butvydas

Klaipėdos pramonininkų asociacija (KPA) turi naują prezidentą. Antradienį juo oficialiai tapo AB "Smiltynės perkėla" generalinis direktorius Darius Butvydas. KPA "Atsakingo verslo" apdovanojimuose buvo išrinkti ir praėjusių metų pažangiausieji.

Nuo 2001 metų KPA gretose esantis D. Butvydas džiaugėsi sulaukęs pasitikėjimo.

"Sieksiu stiprinti bendradarbiavimą su Savivaldybe, įvairiomis Klaipėdos krašto institucijomis ir didinti prieinamumą bei naudą asociacijos nariams. Nėra taip, kad iki šiol nieko nevyko. Procesas vyksta, yra patvirtinti veiklos planai", - "Vakarų ekspresui" sakė D. Butvydas.

Ketverius metus KPA taryboje praleidęs naujasis KPA prezidentas džiaugėsi, kad asociacija pastaraisiais metais tapo matomesnė. Šiuo metu ją jungia 58 stambaus ir vidutinio verslo įmonės.

"Ji gerokai aktyvesnė. Tą tendenciją reikia palaikyti ir vystyti. Pramonininkų balsas tampa svarbesnis tiek bendraujant su Savivaldybe, tiek kitomis institucijomis. Per pastaruosius keletą metų asociacija turi savo atstovus 12-oje įvairių institucijų. Reikia toliau plėsti bendradarbiavimą, atstovaujant verslo interesams Klaipėdos krašte", - pridėjo D. Butvydas.

APDOVANOJIMAI. Lietuvos pramonininkų asociacija ir Klaipėdos pramonininkų asociacija apdovanojo geriausiuosius. "Begos" vadovui Laimonui Rimkui (kair.) įteiktas apdovanojimas "Už mūsų Klaipėdą". Organizatorių nuotr.

Naujas pareigas užėmęs "Smiltynės perkėlos" direktorius teigė nenorįs švaistytis pažadais. Tačiau jis tikisi didesnio asociacijos narių aktyvumo, nes "asociacijos veiklos sėkmė ir perspektyvos priklauso nuo visų narių".

INFORMACIJA

Renginio metu įteikti KPA apdovanojimai. Konkurso dalyviai pretendavo į 4 nominacijas. Šiemet paraiškas konkursui pateikė 8 KPA narės.

Pagal apdovanojimų nuostatus, nominantai buvo renkami atsižvelgiant į 8 vertinimo kriterijus: apyvartos augimas, darbuotojų skaičiaus augimas, vidutinio atlyginimo augimas, taip pat buvo vertinamos darbuotojų skatinimo priemonės, aplinkosaugos priemonės, dalyvavimas miesto gyvenime ir parama, studentų praktika įmonėje.

"Už atsakingą verslą" buvo apdovanota "Klaipėdos energetika" ir jos generalinis direktorius Vytautas Kymantas. Nominacija "Už darbuotoją" atiteko "Techvitas" ir jo direktoriui Renatui Petroniui. Nominacija "Už mūsų Klaipėdą" buvo įteikta Klaipėdos jūrų krovinių kompanijai "Bega" ir jos generaliniam direktoriui Laimonui Rimkui, o atsakingiausia 2017 metų KPA įmone buvo išrinkta "Fortum Klaipėda", kuriai vadovauja Tomas Eikinas.

Lietuvos pramonės asociacijos (LPA) apdovanojimuose "Profesijos riterio" titulas buvo įteiktas "Techvitas" direktoriui Renatui Petroniui. Garbės aukso ženklai atiteko Klaipėdos LEZ valdymo bendrovės valdybos pirmininkui Povilui Vasiliauskui ir "Mars Lietuva" generalinei direktorei Aušrai Žemaitienei.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder