Metinis bilietas - pigiausias pasirinkimas

Metinis bilietas - pigiausias pasirinkimas

Nuolat miesto autobusais važinėjantiems keleiviams pats racionaliausias pasirinkimas yra metinis vardinis bilietas. Jį pasipildyti galima neišeinant iš namų, tiesiog internetu. Įstaigos svetainėje www.klaipedatransport.lt yra detali instrukcija kaip tai padaryti. Terminuotieji bilietai yra tuo pigesni, kiek ilgesnio termino įsigyjami: metinis bilietas kainuoja maždaug tiek, kiek kainuotų atskirai pildomi 10 mėnesių bilietai.

Klaipėdoje bilietai yra pigiausi iš visų didžiųjų Lietuvos miestų. Metinis bilietas pas mus perkant internetu kainuoja 850 litų (palyginus Vilniuje – 1 200 litų). Apie 1 litą, priklausomai nuo konkretaus banko įkainių, kainuos pats pavedimas, ir 8 litus kainuoja 4 metus galiojanti elektroninio bilieto kortelė.

Tokį metinį bilietą gali įsigyti ir turintieji teisę į lengvatas. Atitinkamai tokie lengvatiniai bilietai kainuoja dvigubai ir penkiskart pigiau nei pilnos kainos. Taupūs ir racionalūs klaipėdiečiai jau atranda šią pigiausią - reguliariai važinėjantiems - bilietų rūšį. Per šiuos metus metinių bilietų nupirkta jau pusantro karto daugiau nei pernai.

Naujųjų išvakarės – gera proga pasidovanoti sau dovaną visiems ateinančiams metams, nudžiuginti ja tėvus ar vaikus. Informacija apie bilieto pirkimą yra saugoma, tad ir pametus bilieto kortelę bus galima atkurti bilietą naujoje kortelėje.

Tuo pačiu primename, kad dabar nusipirkti senos kainos popieriniai bilietai galios visus kitus metus.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder