Įtakingiausia lieka "Respublikos" leidinių grupė

Įtakingiausia lieka "Respublikos" leidinių grupė

Tarp šalies dienraščių didžiausia ir įtakingiausia Lietuvoje ir toliau lieka "Respublikos" leidinių grupė. Tai paaiškėjo rinkos tyrimų bendrovei TNS LT atlikus naujausius tyrimus.

Rudenį atliktų tyrimų išvada: bent kartą per savaitę "Respublikos" leidinių grupės dienraščius skaitė beveik milijonas žmonių - kas trečias šalies gyventojas, nepriklausomai nuo jo amžiaus grupės, gyvenamosios vietos ar tautybės. Tai yra net 38,6 procento visų apklaustųjų.

Artimiausias konkurentai atsilieka bemaž 8 procentais.

Kasdienių skaitytojų auditorija irgi - didžiausia.

Vien "Respublikos" leidinių grupės dienraščius skaitė 22,1 procento apklaustųjų Lietuvos gyventojų. Tai yra daugiau nei pusė milijono žmonių (555,4 tūkstančio). Kasdien! Tyrimų duomenimis, artimiausių konkurentų auditorija 7 procentais mažesnė.

"Respublikos" leidinių grupei priklauso tarpusavyje bendradarbiaujantys ir vienas kitą papildantys dienraščiai "Respublika" (lietuvių ir rusų kalbomis), "Vakaro žinios", "Vakarų ekspresas" ir "Šiaulių kraštas". Jų skaitomumo rezultatai ir atsispindi šioje TNS LT Lietuvos gyventojų apklausoje.

"Respublikos" leidinių grupei dar priklauso populiarus žurnalas "Laisvalaikis", savaitgalio priedai "TV publika" ir "Julius/Brigita", regioniniai laikraščiai "Žemaitis" (Plungės rajono ir Rietavo savivaldybės), "Sidabrė" (Joniškio rajono), "Pakruojo kraštas", "Kelmės kraštas", "Mūsų kraštas" (Radviliškio rajono), "Krašto žinios" (Šiaulių apskrities), "Biržiečių žodis", naujienų agentūra ELTA.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder