Internete - nemokama galimybė susirasti darbą Klaipėdoje

Internete - nemokama galimybė susirasti darbą Klaipėdoje

Jau devynis mėnesius veikiančio Klaipėdos miesto karjeros portalo CVKlaipeda.lt vadovai sako suradę savo nišą. Šis portalas išsiskiria tuo, jog jo paslaugos yra nemokamos, o tai ypač aktualu ir darbo ieškantiems žmonėms, ir nedidelėms įmonėms.

Pasak CVKlaipeda.lt įkūrėjo Žilvino Padegimo, uostamiesčio įmonės seniai jautė portalo, kuriame galėtų operatyviai, informatyviai ir patogiai skelbti darbo vietas, poreikį, o tai patyrusius IT technologijų bei personalo atrankos specialistus ir paskatino kurti tokį projektą.

"Mūsų klientai pastebėjo, kad portale yra daug patrauklių gyvenimo aprašymų. Darbdavių nuostabai žmonės, patalpinę savo CV šiame portale, egzistuoja ir iš tikrųjų ieško darbo. Kadangi portalas yra jaunas - tik 9 mėnesių - jame nėra "mirusių sielų"- žmonių, kurie darbo neieško", - sakė Ž. Padegimas.

Portale yra įdiegta CV paieška pagal kriterijus, tad ji padeda rasti konkrečiai įmonei tinkamą darbuotoją.

"Nemokamos yra ne tik šios paslaugos, bet ir įmonėms skirtas reklamos plotas", - akcentavo Ž. Padegimas.

Ieškantiesiems darbo CVKlaipeda.lt pirmiausiai yra patraukli dėl patogios registracijos, o norintiems išlaikyti konfidencialumą yra suteikta galimybė tai padaryti.

Svetainėje taip pat pateikti tiesioginiai darbdavių kontaktai ir patogi kandidatavimo į darbo vietą sistema, leidžianti ieškantiems darbo operatyviai pretenduoti į jiems tinkamas darbo vietas.

"Portale taip pat yra daug naudingos informacijos - motyvacinių laiškų bei gyvenimo aprašymų pavyzdžiai, taip pat čia publikuojami ilgametę patirtį turinčių personalo atrankos specialistų straipsniai, kuriuose patariama, kaip rasti darbą ar tinkamus darbuotojus", - pasakojo Ž. Padegimas.

CVKLAIPEDA.LT taip pat yra daug naudingos informacijos - motyvacinių laiškų bei gyvenimo aprašymų pavyzdžiai, taip pat čia publikuojami ilgametę patirtį turinčių personalo atrankos specialistų straipsniai, kuriuose patariama, kaip rasti darbą ar tinkamus darbuotojus.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder