Į antrą dešimtį - su aukso ženklais ir profesijos riteriais

Į antrą dešimtį - su aukso ženklais ir profesijos riteriais

Labiausiai nusipelnę 10-ies metų veiklos jubiliejų minėjusios "Vakarų medienos grupės" (VMG) kolektyvo nariai buvo pagerbti ne tik savo vadovybės, bet ir šalies verslo asociacijų. Jiems apdovanojimai buvo įteikti penktadienį Klaipėdos koncertų salėje vykusio iškilmingo vakaro metu.

Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) vykdomosios direkcijos generalinio direktoriaus Gedimino Rainio teigimu, pagrindinė ir įtakingiausia jos nepriklausomos Lietuvos raidos vertybė ir jėga yra aukšto profesionalumo žmonės, dirbantys visuose šalies gyvenimo lygiuose, įvairiose veiklos srityse. Nuo 2002-ųjų išskirtiniu profesionalumu, kvalifikacija, ištikimybe profesijai, išmintimi, gebėjimais bei aukštomis moralinės savybėmis pasižymintiems specialistams LPK skiria "Profesijos Riterio" nominaciją.

Penktadienio vakarą G. Rainys tokias nominacijas įteikė VMG finansų direktoriui Egidijui Mockui ir inžinieriui-konstruktoriui Evaldui Lašui.

LPK sprendimu Garbės aukso ženklu buvo apdovanoti ir VMG vadovai - valdybos pirmininkas Sigitas Paulauskas bei generalinis direktorius Viktoras Adomaitis. Šis apdovanojimas skiriamas už ypatingus nuopelnus Lietuvos pramonės ūkiui, aukštą profesionalumą, pasišventimą ir ištikimybę profesijai.

Vakaro metu garbingus apdovanojimus VMG darbuotojams įteikė ir asociacijos "Lietuvos mediena" direktorius Raimundas Beinortas.

Už medienos pramonės investicinių projektų įgyvendinimus bei energetikos objektų statybas iš jo rankų apdovanojimas teko AB "Klaipėdos mediena" technikos direktoriui Antanui Ragaliauskui. UAB "Sakuona" gamybos vadovė Danutė Nagelienė buvo apdovanota už medienos apdirbimo technologinių žinių pritaikymą ir efektyvų gamybos procesų organizavimą bei valdymą, o VMG personalo direktorė Rita Stankevičienė - už aukštos vidinės įmonės kultūros formavimą, vertybių diegimą bei efektyvų personalo valdymą.

VMG vadovai savo ruožtu apdovanojo daugiau nei porą dešimčių įmonių grupei nusipelniusių jos darbuotojų, taip pat ir savo partnerius iš Lietuvos bei užsienio.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder