Friedricho bistro atveria duris naktinėtojams

Friedricho bistro atveria duris naktinėtojams

Pačiame miesto centre įsikūręs gardžiais bei kokybiškais patiekalais, puikiu aptarnavimu ir modernia aplinka garsėjantis Friedricho bistro nuo šiol duris atveria ne tik norintiems greitai ir skaniai papietauti ar praleisti jaukų vakarą su draugais, bet ir naktinio gyvenimo mėgėjams. Jiems siūlomas ne tik ilgas bistro darbo laikas, įmantriausi kokteiliai, bet ir skaniausi naktipiečiai.

Naktinėtojai Friedricho bistro nuo ketvirtadienio iki šeštadienio galės apsilankyti iki pat 3 val. ryto. Tai turėtų ypač nudžiuginti besiruošiančius pašėlti naktiniuose klubuose. Jiems bus skirtas specialus įvairiausių kokteilių meniu, todėl geresnės vietos apšilimui mieste nerasite. Kiekvieną atrasti savo mėgstamiausią kokteilį kvies platus vieno gurkšnio kokteilių asortimentas bei kiekvieną savaitę vis naujas barmeno pasiūlymas.

Šios vietos turėtų neaplenkti ir tie, kurie jau prisišoko naktiniuose vakarėliuose ir staiga pasijuto išalkę. Gurgiantį pilvą giliausią naktį numalšins specialus užkandžių meniu, kuriame rasite bemaž visko - nuo keptų vištos sparnelių, priversiančių apsilaižyti pirštus, iki mėsainių iš natūralios ir šviežios jautienos, įtiksiančių net didžiausiam gurmanui. Tiesa, Friedricho bistro nerasite įprasto greito maisto, užkemšančio skrandžius vos valandai kitai ar, atvirkščiai, apsunkinančio visai parai. Sotūs patiekalai ruošiami tik iš šviežiausių, o ne šaldytų produktų, laikantis geriausių receptų.

"Iki šiol miesto centre nebuvo vietos, kurioje vėlyvą vakarienę, o greičiau naktipiečius galėtų suvalgyti staiga išalkę klubinėtojai ar šiaip dėl alkio neužmiegantys klaipėdiečiai. Naktį mieste veikia vienintelis greito maisto restoranas, įsikūręs tolokai nuo miesto centro. Juk dauguma klubų yra miesto centre, o galimybės vėliu paros metu skaniai pavalgyti - nėra. Tad matydami sveiko ir sotaus maisto poreikį, nusprendėme klientams pasiūlyti ilgiau dirbanti barą", - sakė Friedricho bistro savininkas Aidas Kaveckis.

Beje, Friedricho bistro laiką puikiausiai praleis ir tie, kurių klubų šokių aikštelės netraukia. Bistro bus rengiami įvairūs teminiai vakarai bei kitokie naktiniai pasilinksminimai. "Lankytojai bus pakviesti, pavyzdžiui, į tekilos vakarą, kurio metu ne tik už specialią kainą galės paragauti tekilos, bet ir sudalyvauti įvairiose atrakcijose bei sužinoti, kuo šis gėrimas yra ypatingas", - sakė pardavimų ir rinkodaros vadovė Giedrė Maželytė.

Tiesa, Friedricho bistro durų neužveria ir nuolatiniams savo klientams, pamėgusiems čia pusryčiauti, pietauti ar leisti vakarus. Bistro durys, kaip įprasta, atvertos visą dieną, todėl laukti nakties nebūtina.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder