Dituvos sodininkų skundas nustebino

Dituvos sodininkų skundas nustebino

Į redakciją paskambinusi Dituvos sodininkė bėdojo, jog dabar, kai pats derlius, transportininkai sodininkams skyrė perpus mažesnį autobusą. Jame esą net žmonėms stovėti nėra kur, o apie tai, kad dar moliūgą galėtum pasidėti, ir kalbos nėra.

"Visą laiką iš Klaipėdos stoties į Dituvos sodus per Šilutės plentą važiuodavo normalus autobusas, o dabar davė perpus mažesnį. Turime važiuoti baisiai susigrūdę, nebėra kur stovėti, o mes juk visi su maišais. Labai vargstame", - aimanavo Dituvos sodininkė (pavardė redakcijai žinoma).

UAB Klaipėdos autobusų parko generalinė direktorė Jelizaveta Daugininkienė juokavo, kad sodininkai yra labai išlepinti, jie nenori stovėti, visi nori sėdėti.

"Taip, jų amžius. Suprantu. Viskas gerai, rytoj jau važiuos kitas autobusas, viską patvarkysime", - žadėjo ji.

J. Daugininkienė patikino, kad tas ilgas autobusas, kuris Dituvos sodininkams buvo skirtas anksčiau, juos veš ir toliau. Jo grafikas yra patvirtintas iki pat spalio pabaigos. Mažesnis autobusas yra 12 metrų, t. y. irgi normalus. Jis buvo skirtas laikinai dėl techninių kliūčių - didesnis remontuojamas.

"Tik antrą dieną nevažiuoja ilgas autobusas. Tas dvi dienas iš eilės negavome jokių skundų iš žmonių, todėl esame nustebę. Manėme, ruduo, savaitės vidury daug sodininkų nebus. Kad šeštadieniais ir sekmadieniais jų važiuoja daugiau, mes ir patys žinome. Kartais ir žiemą tomis dienomis siunčiame ilgesnius autobusus į sodus. Jeigu ilgasis autobusas, nuolat kursuojantis tuo maršrutu, dar penktadienį negalės važiuoti, siųsime kitą ilgą autobusą, kad žmonės galėtų atsisėsti", - žadėjo vadovė.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder