Bus vertinami kelionių organizatoriai

Bus vertinami kelionių organizatoriai

Ūkio ministerija kuria naują sistemą, pagal kurią įvertins, kurie iš Lietuvoje veikiančių kelionių organizatorių yra rizikingi. Pradėti taikyti naująją sistemą planuojama rudenį, praneša „Verslo žinios“.

„Siekdamas tobulinti kelionių organizatorių rizikos vertinimo tvarką, Valstybinio turizmo departamentas kreipėsi į Ūkio ministeriją dėl kelionių organizatorių rizikos veiksnių identifikavimo sistemos sukūrimo. Ūkio ministerijai įvykdžius viešąjį pirkimą, šiuo metu kuriama rizikos vertinimo ir valdymo sistema, kuri bus įdiegta Valstybinio turizmo departamento ir pradėta taikyti nuo lapkričio“, – teigė Valstybinio turizmo departamento atstovė Edita Gaigalienė.

Kuriant sistemą pasitelkta audito ir verslo konsultacijų bendrovė „Deloitte Lietuva“. Pagal kokius veiksnius ir rodiklius bus vertinama, ar kelionių organizatorius rizikingas, kol kas neaišku.

Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder