Arenos valdymo sutartis - jau šią savaitę

Arenos valdymo sutartis - jau šią savaitę

Ketvirtadienį Klaipėdos savivaldybės ir statomos arenos būsimųjų valdytojų atstovai pasirašys koncesijos sutartį.

Pagal ją operatoriaus teisė 25 metams atiteks "Bilietai LT" ir "Makroconcert" konsorciumui, o šis ją perduos įmonei "Klaipėdos arena". Jos valdybą sudaro valdybos pirmininkė Jolita Krickė ir valdybos nariai – Vitalijus Kuodis ir Paulius Baltrėnas.

Konsorciumą savivaldybė pasirinko konkurso būdu praėjusių metų pavasarį, sutarties pasirašyti anksčiau nepavyko dėl užtrukusio teismų maratono. Jo metu bendrovės "Seven entertainment" atstovai bandė įrodyti, kad iš konkurso pašalinti buvo neteisėtai.

Tik Aukščiausiam teismui šių metų liepos pabaigoje patvirtinus, jog konkursas įvyko sąžiningai, arenos valdytojas ir savivaldybės administracija galėjo baigti derinti sutartį, ją paskutiniajame posėdyje patvirtino Taryba.

Koncesijos sutartį ketvirtadienį po pietų pasirašys J. Krickė ir savivaldybės administracijos direktorius Aloyzas Každailevičius. Šioje ceremonijoje taip dalyvaus ir miesto meras Rimantas Taraškevičius.

"Pasirašę sutartį tikimės iškart pradėti visus numatytus darbus, kuriais sieksime šią areną paversti didžiausiu visos Vakarų Lietuvos laisvalaikio traukos centru, kuriame bus rengiami didžiausi ir reikšmingiausi sporto bei kultūros renginiai", - sakė J. Krickė.

Anot jos, numatyta, jog investicijos į Klaipėdos areną sieks beveik 12  mln. litų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder