Alėja sutvirtino Jakų bendruomenės ir UAB "Philip Morris Lietuva" saitus

Alėja sutvirtino Jakų bendruomenės ir UAB "Philip Morris Lietuva" saitus

"Aš čia gimiau ir užaugau, tad miela yra gerą darbą padaryti", - sakė Pranas Jokūbauskas, nukaldinęs vėtrungę su Jakų herbu.

Ketvirtadienį Jakų bendruomenės centro ir UAB "Philip Morris Lietuva" iniciatyva gyvenvietės parke buvo pasodinta 110 pušų, 20 eglių ir 20 beržų alėja.

"Džiaugiamės ir dėkojame UAB "Philip Morris Lietuva", kad turėjome galimybę įgyvendinti tokį gražų projektą. Nuo šiol jakiškiai turės prabangą smagiai leisti laisvalaikį parke, kuris dar plėsis", - sakė Sendvario seniūnė Loreta Kuprienė. Ji padėkojo ir bendruomenės branduolio "širdžiai" - Ingridai Narbutienei už iniciatyvą.

VIENYBĖ. Jakų bendruomenės nariai su rėmėjais nusifotografavo prie akmens su kompanijos pavadinimo įrašu ir vėtrunge su Jakų gyvenvietės herbu.

"Sveikinu susirinkusiuosius, ir džiaugiuosi tokiu gražiu rudenišku oru, koks nedažnai būna Lietuvoje. Man atrodo, kad kažkas į žiūri į mus iš viršaus", - nuotaikingai kalbėjo UAB "Philip Morris Lietuva" direktorius Ivanas Kubičekas. Jis pastebėjo, jog ši kompanija šalia Jakų gyvenvietės įsikūrė nuo 1997 metų, todėl ypač svarbu palaikyti gerus santykius su kaimynais. Kompanija remia įvairių sričių projektus, ir viena jų - gražinti aplinką kaimo vietovėse.

"Medžių sodinimas - saitas, jungiantis mus su bendruomene, džiaugiuosi galėdamas kartu sukurti vietą, kur susirinks šeimos su vaikais švęsti, pasivaikščioti, ir jiems bus jauku. Šis projektas bus ilgalaikis, tęsis diena po dienos. Tikiuosi, jog dar bus daug progų susitikti su jumis ir gerai praleisti laiką šiame nuostabiame parke", - sakė Ivanas Kubičekas.

Ši europinio projekto, kuriam skirta 590 tūkstančių litų dalis - ramybės zona. Šalia iki 2014 metų turės atsirasti sporto aikštynas, futbolo aikštė.

ALĖJA. Jos atidarymo metu UAB "Philip Morris Lietuva" direktorius Inavas Kubičekas ir Klaipėdos rajono meras Vaclovas Dačkauskas perkirpo simbolinę juostelę.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder