Už stovėjimą susimoka dukart

Už stovėjimą susimoka dukart

Yra Melnragėje vieta, kur į pajūrį automobiliais atvykę poilsiautojai už transporto priemonės pastatymą susimoka du kartus - nustatytą rinkliavą bei baudą.

Ta vieta - Molo gatvės pabaiga, greta sankirtos su Kopų gatve. Pamiškėje, žvyru išpiltame ir žole apaugusiame plote mašinos statomos nepaisant stovėjimą draudžiančio ženklo.

"Kam žmogų bausti, geriau galėtų rinkliavos pinigus investuoti į aikštelės įrengimą, taip visiems patogiau būtų", - stebėjosi vienas baudą gavęs klaipėdietis.

Rinkliavą mieste kontroliuojančios VšĮ "Klaipėdos keleivinis transportas" vadovas Gintaras Neniškis teigė girdėjęs apie svarstymus šioje vietoje įrengti aikštelę, bet šios idėjos vieningai atsisakyta siekiant saugoti gamtą.

"Melnragėje, lyginant su kitomis miesto dalimis, yra užtektinai vietų automobiliams, juk juos galima palikti ne tik aikštelėse, bet ir kelkraščiuose, tiesiog žmonės kartais patingi paėjėti ir nori automobiliu tiesiog į kopas įvažiuoti", - sakė įstaigos vadovas.

Jam pritaria bei didelės problemos šiuo atveju neįžvelgia ir savivaldybės Transporto skyriaus vedėjas

"Pajūris - tokia zona, kur neįrengsi begalės aikštelių - geriau investuoti į esamų būklės gerinimą. Jeigu ten kartais ir pritrūksta vietos - tai ne tokia didelė bėda, tai sezoninė problema.

Nereikia pamiršti ir to, jog jūrą galima patogiai pasiekti ne tik automobiliais, bet ir viešuoju transportu, dviračiais", - sakė jis.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder